Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαρέβα – Μελάνια: Οι “ευχαριστήριες” αναρτήσεις στο Instagram
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρέβα – Μελάνια: Οι “ευχαριστήριες” αναρτήσεις στο Instagram

Μαρέβα - Μελάνια: Οι δύο κυρίες είχαν κατ' ιδίαν συνάντηση κατά τη διάρκεια των συνομιλιών των δύο ηγετών στον Λευκό Οίκο.

Μαρέβα – Μελάνια: Η Μαρέβα Μητσοτάκη ευχαρίστησε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, την Μελάνια Τραμπ για την υποδοχή που είχε στον Λευκό Οίκο. Η φωτογραφία είναι από την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με την Μελάνια Τραμπ όσο οι δυο ηγέτες είχαν τις διευρυμένες συνομιλίες στον Λευκό Οίκο. Η κα Μητσοτάκη έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία από την Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο», στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, κατά την συνάντηση των δύο ζευγαριών η κα Μητσοτάκη είχε έναν απολαυστικό διάλογο με τον Τραμπ ο οποίος την έχρισε First Lady. Ο Ντόναλντ Τραμπ τότε ρώτησε τη Μαρέβα Μητσοτάκη με τι ασχολείται και εκείνη του απάντησε ότι κάνει πολλά που σχετίζονται με γυναίκες και παιδιά, καθώς και με την επιχειρηματικότητα. Ο Αμερικανός Πρόεδρος τη ρώτησε ακολούθως αν υπάρχει ο θεσμός της Πρώτης Κυρίας στην Ελλάδα, με τη Μαρέβα Μητσοτάκη να του απαντά αρνητικά. Και ακολούθησε η σκηνή που έκανε τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού να γελάσει: «Από εδώ και στο εξής σε χρίζω First Lady», της είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μαρέβα – Μελάνια: Η “απάντηση” της Πρώτης Κυρίας

Δεν άργησε να «απαντήσει» η Μελάνια Τραμπ, μέσω Instagram, στην ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, μία ημέρα μετά την κατ΄ ιδίαν συνάντησή τους, στο πλαίσιο της συνάντησης Κυριάκου Μητσοτάκη – Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Συγκεκριμένα, η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών παρουσίασε στον επίσημο λογαριασμό της, τέσσερις φωτογραφίες από την υποδοχή που ετοίμασε μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ, στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγό του.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ κι εγώ είχαμε μια υπέροχη επίσκεψη από τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη και την σύζυγό του στον Λευκό Οίκο χθες», έγραψε η Μελάνια…

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις