Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δωρεές για Αυστραλία: Δύο εκατ. δολάρια από Έλτον Τζον & Κρις Χέμσγουορθ
ΚΟΣΜΟΣ

Δωρεές για Αυστραλία: Δύο εκατ. δολάρια από Έλτον Τζον & Κρις Χέμσγουορθ

Δωρεές για Αυστραλία: Στη λίστα των διασημοτήτων που έσπευσαν να ενισχύσουν την αντιμετώπιση της περιβαλλοντικής καταστροφής προστέθηκαν ο 72χρονος τραγουδιστής και ο 36χρονος ηθοποιός.

Δωρεές για Αυστραλία: Μέσω instagram ανακοίνωσε ο Κρις Χέμσγουορθ ότι ο ίδιος και η οικογένειά του δωρίζουν 1 εκατομμύριο δολάρια για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία. Μάλιστα με ένα σχετικό βίντεο που κοινοποίησε, παροτρύνει τους followers του να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συναυλίας του στο Σίδνεϊ, ο ο Έλτον Τζον ανακοίνωσε στο κοινό ότι θα προσφέρει 1 εκατ. δολάρια για να βοηθήσει τον κόσμο και την άγρια ζωή της Αυστραλίας.
«Αυτά τα χρήματα πηγαίνουν απευθείας στους πυροσβέστες, τους ανθρώπους στην πρώτη γραμμή, τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει, όλες τις κοινότητες που έχουν πληγεί και έχουν τεράστια ανάγκη για την υποστήριξή μας» δήλωσε ο ίδιος από τη σκηνή, ο οποίος πραγματοποιεί συναυλίες στην Αυστραλία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Farewell Yellow Brick Road tour».

Δωρεές για Αυστραλία: Πλήθος επωνύμων έχουν προσφέρει χρήματα

Η Pink προσέφερε 500.000 δολάρια.

η Κάιλι Μινόγκ 1 εκατομμύριο δολάρια

η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν

αλλά και η Σελένα Γκόμεζ, καθώς και η Μαργκότ Ρόμπι, αναρτώντας βίντεο στα social media όπου προσκαλούν τους followers τους να κάνουν δωρεές για αυτό τον σκοπό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις