Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κοβάσεβιτς – Γλυφάδα: Τα ΜΜΕ του εξωτερικού για τον Ντάρκο
ΕΛΛΑΔΑ

Κοβάσεβιτς – Γλυφάδα: Τα ΜΜΕ του εξωτερικού για τον Ντάρκο

Κοβάσεβιτς - Γλυφάδα: Τον γύρο του ευρωπαϊκού διαδικτύου κάνει η είδηση για τους πυροβολισμούς κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Κοβάσεβιτς – ΓλυφάδαΣοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της ποδοσφαιρικής Ευρώπης με την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο και διεξάγει έρευνες, ενώ το όχημα στο οποίο επέβαινε ο δράστης, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και καμένο στο Ελληνικό. Ο Σέρβος στην πρώτη του κατάθεση προς τους αστυνομικούς περιέγραψε τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του. Όπως υποστήριξε ήλθε αντιμέτωπος με τον δράστη, ενστικτωδώς έπεσε στα δεξιά και ύστερα δέχθηκε τον πυροβολισμό. Η ιστοσελίδα “novosti.rs” γράφει: “Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πυροβολήθηκε στην Αθήνα: Ο θρύλος Σέρβος επιθετικός και μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής της Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σερβίας δέχθηκε επίθεση στην Ελλάδα”.

Το “zurnal.rs” αναφέρει: “Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Ντάρκο Κοβάσεβιτς πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα και έκανε δήλωη στην ατυνομία ότι είδε έναν άνδρα να βγαίνει από αμάξι και να πηγαίνει κατά πάνω του”. Η ιστοσελίδα Gol.hr τονίζει: “Νέα-σοκ από την Αθήνα: Θρύλος της Σερβίας πυροβολήθηκε σε μαφιόζικη ενέδρα”. Η  ιταλική “Gazzeta.it” έχει τίτλο: “Ενέδρα στον πρώην Γιουβεντίνο, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, πυροβολήθηκε μπροστά στο σπίτι του”. Η βασκική Diario Vasco γράφει: “O Koβάσεβιτς εκτός κινδύνου αφού πυροβολήθηκε στην Αθήνα”. To “radio sarajevo” μετέδωσε: “Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ο θρυλικός Σέρβος ποδοσφαιριστής πυροβολήθηκε στην Αθήνα”.

Δείτε ορισμένα από τα δημοσιεύματα:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις