Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακρίτα – Δαμανάκη: Η δημοσιογράφος σχολιάζει μία από τις “επιλογές” για ΠτΔ
ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα – Δαμανάκη: Η δημοσιογράφος σχολιάζει μία από τις “επιλογές” για ΠτΔ

Ακρίτα - Δαμανάκη: Η Ελενα Ακρίτα μετά την σύγκρουσή της με τον Χρήστο Χωμενίδη, για ένα κείμενο του συγγραφέα για τον Θάνο Μικρούτσικο, αποφάσισε να τα βάλει και με την Μαρία Δαμανάκη.

Ακρίτα – Δαμανάκη: Με 19 λέξεις η Ελενα Ακρίτα παρενέβη ηχηρά στην δημόσια συζήτηση για την επιλογή του προσώπου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, με μια δημόσια ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook τάραξε και πάλι τα νερά.  Σχολιάζοντας λακωνικά και σκωπτικά την φημολογία που θέλει την Μαρία Δαμανάκη, πρώην πρόεδρο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ναι είναι η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως διάδοχος του Προκόπη Παυλόπουλου, έγραψε αιχμηρά. «Η Μαρία Δαμανάκη για Πρόεδρος Δημοκρατίας είναι μια εξοχή επιλογή που συσπειρώνει όλους τους Έλληνες: δεν την θέλει κανείς».

Το όνομα της Μαρίας Δαμανάκη, πρώην Ελληνίδας Επιτρόπου στην Ε.Ε. και πρώην επικεφαλής του Συνασπισμού ρίχνει εκ νέου στο τραπέζι για τη διαδοχή του Προκόπη Παυλόπουλου το ΚΙΝΑΛ. Ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά Σπύρος Καρανικόλας ερωτηθείς για το αν το Κίνημα Αλλαγής θα στήριζε μια υποψηφιότητα της Μαρίας Δαμανάκη για την προεδρία της Δημοκρατίας τόνισε χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν είμαστε αρνητικοί. Είναι ένας στέλεχος από την κεντροαριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι θετικός παρά του ότι ήταν πρώην αρχηγός του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Εμείς είμαστε θετικοί να την υποστηρίξουμε».

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα της Μαρίας Δαμανάκη το έχει αναφέρει η Φώφη Γεννηματά μεταξύ άλλων ονομάτων σε πρόσφατες δηλώσεις της, ως μια υποψηφιότητα για την προεδρία της Δημοκρατίας που βλέπει θετικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις