Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασιλική Ανδρίτσου κόρη: Τα πρώτα Χριστούγεννα με το παιδί της και η συγκίνηση του Νίκου Μουτσινά
LIFESTYLE

Βασιλική Ανδρίτσου κόρη: Τα πρώτα Χριστούγεννα με το παιδί της και η συγκίνηση του Νίκου Μουτσινά

Βασιλική Ανδρίτσου κόρη: Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βασιλική Ανδρίτσου μιλά για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της, η κόρη της.

Βασιλική Ανδρίτσου κόρη: Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τη νέα της ζωή μετά τον ερχομό της κόρης της. Βασιλική Ανδρίτσου και Νίκος Μουτσινάς έχουν συνεργαστεί τόσο στο θέατρό, όσο όμως και στην τηλεόραση στο παρελθόν και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις έκτοτε. «Έχουμε κάνει δύο σίριαλ μαζί, δύο παραστάσεις, πρέπει να κάνουμε και δύο εκπομπές μαζί να κλείσει» ανέφερε μεταξύ άλλων η Βασιλική Ανδρίτσου, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΙ «Θα γίνει της Πολυκατοικίας».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βασιλική Ανδρίτσου μιλά για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της, η κόρη της. «Κάνω μια ζωή που ούτε την ονειρευόμουν ότι θα είναι τόσο ωραία, τόσο καταπληκτικά» είπε. Η ηθοποιός έχει πει πως προτεραιτότητά της είναι το παιδί και αυτό σημαίνει πως επιλέγει να δουλεύει λιγότερες ώρες. «Περνάω υπέροχα, έχω γυρίσματα, αλλά δεν είναι φουλ. Γιατί δεν ήθελα να χάσω ούτε δευτερόλεπτο από το παιδί» ανέφερε συγκεκριμένα.

Βασιλική Ανδρίτσου: Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της

Βασιλική Ανδρίτσου κόρη: «Μας τρέλανες Βασιλική», είπε ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ρωτήσει την Βασιλική Ανδρίτσου για τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως πέρασε μια περίοδο εορτών «ζάχαρη»: «Τι να σου λέω, συγκίνηση πάρα πολύ μεγάλη… ακόμη δεν είναι σε ηλικία να καταλαβαίνει τον Άγιο Βασίλη. Εμείς το ζούσαμε, για την Ανθένια ήταν μια καθημερινότητα». Στη συνέχεια η Βασιλική Ανδρίτσου περιέγραψε πως πριν από χρόνια βρέθηκε σε ένα εμπορικό κέντρο μαζί με τον ανιψιό της τις ημέρες των Χριστουγέννων και φωτογραφήθηκε με εκείνον αγκαλιά μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Φέτος, βρέθηκε και πάλι εκεί, αυτή τη φορά κρατώντας στην αγκαλιά της, την μονάκριβη κόρη της.

Μια ανάμνηση που την συγκίνησε πολύ και προκάλεσε έντονα συναισθήματα και στον Νίκο Μουτσινά που την παρακολουθούσε προσπαθώντας να μην βουρκώσει. «Μας τρέλανες Βασιλική, δεν σταματάς πια να κλαις και έχω βαφτεί, θα γίνουμε ρεζίλι» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Η 47χρονη Βασιλική Ανδρίτσου και ο σύζυγός της Νίκος έγιναν γονείς τον περασμένο Φλεβάρη φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κορίτσι. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και 9 χρόνια με τον παραγωγό Νίκο Συμεωνίδη, ενώ οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του «Κόκκινου δωματίου», όπου εκείνος ήταν παραγωγός και εκείνη ήταν πρωταγωνίστρια. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και από το 2005 είναι μαζί. Παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011 και το μυστήριο τελέσθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και με λίγους καλούς συναδέλφους τους.

https://www.instagram.com/p/B7BZnpOlLgl/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις