Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάνα Μπάρμπα – Ρούλα Κορομηλά: Η τηλεοπτική κόντρα και η ανάμειξη της Κατερίνας Καινούριου
LIFESTYLE

Βάνα Μπάρμπα – Ρούλα Κορομηλά: Η τηλεοπτική κόντρα και η ανάμειξη της Κατερίνας Καινούριου

Βάνα Μπάρμπα - Ρούλα Κορομηλά: Η Βάνα Μπάρμπα αναγνώρισε μεν πως η Ρούλα Κορομηλά είναι ένας θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης.

Βάνα Μπάρμπα – Ρούλα Κορομηλά: Τηλεοπτική κόντρα μεταξύ Βάνας Μπάρμπα και Ρούλας Κορομηλά άνοιξε με αφορμή την πολυσυζητημένη συνέντευξη της τελευταίας στον Νίκο Χατζηνικολάου πριν από έναν μήνα. Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN, την οποία και παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου, ένα πρόσωπο που σχολιάστηκε αρνητικά από την Ρούλα Κορομηλά. Συγκεκριμένα, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε από τη Ρούλα Κορομηλά να σχολιάσει την Κατερίνα Καινούργιου, εκείνη είπε μεταξύ άλλων: «Η Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι το οποίο θέλει να το δουλέψει πολύ. […] Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Κανένας δε στερεί σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο το τι θα κάνεις».

Η Βάνα Μπάρμπα αναγνώρισε μεν πως η Ρούλα Κορομηλά είναι ένας θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης, στηλίτευσε δε την έλλειψη γενναιοδωρίας που όπως είπε έδειξε, απέναντι στα νέα παιδιά. «Θα ήθελα τη Ρούλα να είναι πιο γενναιόδωρη, γιατί είναι χορτάτη» σημείωσε η Βάνα Μπάρμπα. «Με εκνεύρισε […] για την έλλειψη γενναιοδωρίας που είχε για τα νέα παιδιά. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω, αλλά ρε φίλη ξεχνάς το δικό σου άγχος, όταν πηγαίναμε και κάναμε εκπομπές και μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία για να δούμε ποιο φως σου πάει περισσότερο» είπε αναφερόμενη στην περίοδο που η Ρούλα Κορομηλά έκανε τα φαντασμαγορικά shows του παρελθόντος.

Βάνα Μπάρμπα – Ρούλα Κορομηλά: Δείτε εδώ την συνέντευξή της

Βάνα Μπάρμπα – Ρούλα Κορομηλά: «Μην το βάζετε κάτω, μην παραιτείστε!»

«Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν αυτό το άγχος δεν τα κάνουν αυτά» πρόσθεσε. Η Ρούλα Κορομηλά φαίνεται πως απάντησε στη Βάνα Μπάρμπα, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει, με μια ανάρτησή της στο Instagram. «“Γούστο μου και καπέλο μου!” Δεν είμαι ο άνθρωπος που αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων αλλά καμιά φορά το μόνο που πρέπει να ακούμε είναι η φωνή της καρδιάς μας κι αυτό που προστάζει η ψυχή μας! Μην το βάζετε κάτω, μην παραιτείστε!» έγραψε χαρακτηριστικά, «στραβώνοντας» το καπέλο στο κεφάλι της, στη φωτογραφία που συνόδευε το μήνυμά της με αποδέκτη φυσικά τη Βάνα Μπάρμπα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις