Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κιάρα Μαρκέζη My Style Rocks: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου για τον παππού της
LIFESTYLE

Κιάρα Μαρκέζη My Style Rocks: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου για τον παππού της

Κιάρα Μαρκέζη My Style Rocks: Η Κιάρα Μαρκέζη, εγγονή του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου συστήνεται στο Instagram ως «real life Bardie»

Κιάρα Μαρκέζη My Style Rocks: Με ξεχωριστές παίκτριες κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη εβδομάδα το My Style Rocks. Ανάμεσά τους βρίσκεται, όπως έγινε γνωστό από την αρχή αυτής της εβδομάδας, η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη. Η παίκτρια με το… νούμερο 9 που ανακοινώθηκε για το My Style Rocks, έρχεται με στόχο να κερδίσει, όπως λέει το ριάλιτι μόδας. Το πρόσωπό της ίσως είναι γνωστό από παλιότερη απόπειρά της να μπει στο GNTM, η οποία και δεν ευοδώθηκε, καθώς κόπηκε από την κριτική επιτροπή.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο ΣΚΑΙ έδωσε και το βίντεο του My Style Rocks, με το οποίο παρουσιάζει την παίκτρια του παιχνιδιού, Κιάρα Μαρκέζη, που είναι κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη. Φυσικά σε αυτό, η 19χρονη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον διάσημο παππού της.

Η Κιάρα Μαρκέζη για τον παππού της Άκη Τσοχατζόπουλο

«Είμαι η Κιάρα Μαρκέζη, είμαι 19 χρόνων και είμαι η μικρότερη του My Style Rocks. Η οικογένειά μου και συγκεκριμένα ο παππούς μου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει μια μεγάλη ιστορία στο χώρο της πολιτικής» ακούγεται να λέει στο βίντεο και συνεχίζει: «Παρόλα αυτά εγώ μεγάλωσα κανονικά και λατρεύω τη μόδα και το μόντελινγκ. Έρχομαι στο My Style Rocks γιατί πιστεύω ότι έχω διαφορετικό στιλ από τις άλλες και γιατί όχι, να το κερδίσω».

Η Κιάρα Μαρκέζη, που θα γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram, όπου το προφίλ της έχει 14,5 χιλιάδες ακολούθους. Η εγγονή του Τσοχατζόπουλου υπογράφει ως «Barbei Tingz» και το «μότο» στο προφίλ της είναι το εξής: «Δεν μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους να σε αγαπήσουν, αλλά μπορείς να τους κάνεις να σε φοβούνται».

Πέραν της Κιάρας Μαρκέζη, στο My Style Rocks, το οποίο κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, θα δούμε μεταξύ άλλων την αδερφή της νικήτριας του GNTM 1, Ειρήνης Καζαριάν, αλλά και την κολλητή και συνέταιρο της Ιωάννας Τούνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις