Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Ταραμπάνκο Instagram: Η παίκτρια του GNTM ζήτησε από τους φίλους της να κάνουν report
LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο Instagram: Η παίκτρια του GNTM ζήτησε από τους φίλους της να κάνουν report

Κάτια Ταραμπάνκο Instagram: Πληροφορήθηκε πώς έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ στην εφαρμογή «Tik Tok» που παριστάνει την ίδια.

Κάτια Ταραμπάνκο Instagram: Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νικήτρια του GNTM Κάτια Ταραμπάνκοέκανε γνωστό πώς έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. Συγκεκριμένα, η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM πληροφορήθηκε πώς έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ στην εφαρμογή «Tik Tok» που παριστάνει την ίδια.

Έτσι, λοιπόν, το μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφία του εν λόγω λογαριασμού στα instastories της και ζήτησε από τους followers της να κάνουν αναφορά προκειμένου να διαγραφεί ο συντομότερο δυνατό. «Ένα report παρακαλώ», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Κάτια GNTM

Η Κάτια Ταραμπανκό έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας λεπτό. Η ίδια κατάφερε να αναδειχτεί νικήτρια μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Η νεαρή καλλονή μετά την ολοκλήρωση του reality μόδας έχει επιστρέψει στις καθημερινές της συνήθειες και περνάει όμορφες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, η Κάτια Ταραμπανκό έχει επιστρέψει και διαδικτυακά και επικοινωνεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της. Ωστόσο, η νικήτρια του GNTM 2 και πριν πει στον διαγωνισμό ήταν πολύ ενεργή στα social media και το FTHIS.GR ανέτρεξε σε παλιές αναρτήσεις της και ανακάλυψε μερικές topless φωτογραφίες της. Η Κάτια Ταραμπανκό ποζάρει σε παραλία της Μυκόνου χαλαρή μόνο με το κάτω μέρους του μαγιό της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις