Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίλια Αττικής χιόνια: Σαρώνει η κακοκαιρία «Ηφαιστίων»
ΕΛΛΑΔΑ

Βίλια Αττικής χιόνια: Σαρώνει η κακοκαιρία «Ηφαιστίων»

Βίλια Αττικής χιόνια: Η επέλαση της κακοκαιρίας, έχει μετατρέψει τα Βίλια σε ένα από τα πιο χιονισμένα μέρη της Αττικής.

Βίλια Αττικής χιόνια: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επέλαση της κακοκαιρίας «Ηφαιστίων», με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να έχουν φτάσει και στην Αττική. Οι πρώτες πρωινές ώρες βρήκαν αρκετές περιοχές της χώρας να έχουν «ντυθεί» στα λευκά, ανάμεσά τους και πολλές των βορείων προαστίων της Αττικής, όπως ο Διόνυσος, η Πεντέλη και η Ιπποκράτειος Πολιτεία. Τα Βίλια έχουν «θαφτεί» κάτω από τα χιόνια, με τους κατοίκους από νωρίς το πρωί να προσπαθούν να «ξεθάψουν» τα αυτοκίνητά τους και να ανοίξουν τις εισόδους των σπιτιών τους.

Η επέλαση της κακοκαιρίας, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο, έχει μετατρέψει τα Βίλια σε ένα από τα πιο χιονισμένα μέρη της Αττικής. Χιονοπτώσεις στα βόρεια και δυτικά της Αττικής και χιόνι που θα εναλλάσσεται με χιονόνερο στην Αθήνα και στα κεντρικά του νομού, ήδη σημειώνονται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής.

Βίλια Αττικής χιόνια: Προβλήματα στην Αττική

Ισχυρές βροχές στην Κρήτη

Βροχοπτώσεις που κατά περιόδους θα εναλλάσσονται με χιονόνερο θα σημειωθούν και στα νότια του νομού. Παράλληλα, οι ισχυρές βροχές στην Κρήτη και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά αυτής καθώς και οι βροχοπτώσεις στη Εύβοια και οι χιονοπτώσεις που αναμένονται τις επόμενες ώρες, θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα 6/1. Ιδιαίτερα για την Κρήτη υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργηθούν κατά τόπους προβλήματα λόγω του κορεσμού του εδάφους σε νερό και των μεγάλων ποσοτήτων υετού που αναμένονται.

Ο καιρός στην Κρήτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις