Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θεοφάνεια 2020 Πάτρα: «Είμαι περήφανος που κατόρθωσα να πιάσω τον Τίμιο Σταυρό»
ΕΛΛΑΔΑ

Θεοφάνεια 2020 Πάτρα: «Είμαι περήφανος που κατόρθωσα να πιάσω τον Τίμιο Σταυρό»

Θεοφάνεια 2020 Πάτρα: Ο μητροπολίτης δώρισε έναν επιστήθιο σταυρό, ενώ στους υπόλοιπους που έπεσαν στην θάλασσα, ο μητροπολίτης τους δώρισε από μία εικόνα.

Θεοφάνεια 2020 Πάτρα: Περισσότερα από 30 άτομα αψήφησαν τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σήμερα, Θεοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα. Έτσι λοιπόν βούτηξαν στα παγωμένα νερά του βόρειου λιμανιού της Πάτρας για να πιάσουν τον σταυρό. Τελικά, τον σταυρό τον έπιασε ένα 19χρονος. Ο 19χρονος αυτός είχε βουτήξει άλλες πέντε φορές στο παρελθόν. Αμέσως μετά ο 19χρονος παρέδωσε τον σταυρό στον μητροπολίτη Πατρών, Χρυσόστομο. Ο μητροπολίτης με την σειρά του τού δώρισε έναν επιστήθιο σταυρό. Από την άλλη στους υπόλοιπους που έπεσαν στην θάλασσα, ο μητροπολίτης τους δώρισε από μία εικόνα.

«Είμαι περήφανος που κατόρθωσα να πιάσω τον Τίμιο Σταυρό και αισθάνομαι ικανοποιημένος. Θέλω να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο χρόνια πολλά και να έχουμε όλοι μας καλή χρονιά», είπε αμέσως μετά το επίτευγμά του ο 19χρονος, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrasevents.gr. Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί η τελετή κατάδυσης του τιμίου σταυρού και ο αγιασμός των υδάτων στον μόλο της Αγίου Νικολάου, στο βόρειο λιμάνι, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων, καθώς και πλήθους πιστών. \

Θεοφάνεια 2020 Πάτρα: Βίντεο την ώρα που πέφτουν να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις