Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρός οπαδός – Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 28χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός οπαδός – Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 28χρονου

Νεκρός οπαδός - Θεσσαλονίκη: Οι αρχές συνέλαβαν δύο νεαρούς άνδρες 26 και 24 ετών ως δράστες της επίθεσης και την γυναίκα οδηγό (26 ετών) που χτύπησε τον 28χρονο.

Νεκρός οπαδός – Θεσσαλονίκη: Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της υπόθεσης του νεκρού οπαδού στη Θεσσαλονίκη. Ο 28χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάζει σήμερα η ιστοσελίδα thessnews.gr, η ελληνική αστυνομία προχώρησε ήδη σε τρεις συλλήψεις αναφορικά με την παραπάνω τραγική είδηση.

Οι αρχές συνέλαβαν δύο νεαρούς άνδρες 26 και 24 ετών ως δράστες της επίθεσης. Παράλληλα συνελήφθη και η γυναίκα οδηγός (26 ετών) που χτύπησε τον 28χρονο με το όχημά της. Σύμφωνα με την αστυνομία, το εν λόγω περιστατικό έγινε ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και φιλάθλους της Μπότε Πλόβτνιβ. Οι οπαδοί του βουλγαρικού συλλόγου είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του Δικεφάλου. Την ίδια ώρα, αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση ώστε να δείξει αν ο θάνατος του 28χρονου προήλθε από την δολοφονική επίθεση των κουκουλοφόρων ή από το χτύπημα του ΙΧ.

Το ρεπορτάζ του συμβάντος:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις