Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απαγορευτικό απόπλου 6/1/2020: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία «Ηφαιστίων»
ΕΛΛΑΔΑ

Απαγορευτικό απόπλου 6/1/2020: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία «Ηφαιστίων»

Απαγορευτικό απόπλου 6/1/2020: Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου

Απαγορευτικό απόπλου 6/1/2020: Σε εξέλιξη βρίσκεται το νέο κύμα κακοκαιρίας «Ηφαιστίων», η οποία έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 11 μποφόρ.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ηφαιστίων», δεν εκτελούνται επίσης τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό. Κλειστές είναι οι γραμμές Καβάλα-Πρίνος, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Απαγορευτικό απόπλου 6/1/2020: Άμεση επικοινωνία επιβατών με τοπικά λιμεναρχεία

Απαγορευτικό απόπλου 6/1/2020:

Κλειστοί δρόμοι, διακοπές ρεύματος και προβλήματα στην κυκλοφορία. Έτσι συνοψίζεται η εικόνα από την σφοδρή κακοκαιρία «Ηφαιστίωνας» που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα. Σε πολλές περιοχές της κεντρικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου, αλλά και στα βόρεια της χώρας, η χιονόπτωση κατά τόπους είναι έντονη, με την ΕΛ.ΑΣ να ανακοινώνει ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σε όλη τη χώρα, αλλά και ποιοι χρειάζονται αλυσίδες.

Αναλυτικότερα, στην Αττική κλειστοί είναι οι εξής δρόμοι:

-Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ ρεύμα προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”.
-Επί της Λεωφόρου Χασιάς, από το ύψος της «Μονής Κλειστών» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από ώρα 16:40’ της 05/01/2020).
-Περ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Αγ. Πέτρου έως το ύψος του Σ.Ν. Πεντέλης «414» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από ώρα 07:30’).

Κλειστοί δρόμοι και διακοπές ρεύματος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις