Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αγνοείται κωπηλάτης: Εξαφάνιση στη Λούτσα – Η κακοκαιρία Ηφαιστίων είναι σφοδρή
ΕΛΛΑΔΑ

Αγνοείται κωπηλάτης: Εξαφάνιση στη Λούτσα – Η κακοκαιρία Ηφαιστίων είναι σφοδρή

Αγνοείται κωπηλάτης: Στις έρευνες για τον εντοπισμό του χειριστή όρθιας σανίδας συμμετέχει ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Αγνοείται κωπηλάτηςΣε συναγερμό τέθηκαν αργά το μεσημέρι της Δευτέρας το Λιμενικό Σώμα και το Πολεμικό Ναυτικό. Αιτία η εξαφάνιση ενός κωπηλάτη, η τύχη του οποίου αγνοείται στην περιοχή της Αρτέμιδας, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του χειριστή όρθιας σανίδας συμμετέχει ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 9 με 10 μποφόρ.

Την ίδια ώρα, αγωνία επικρατεί για 22 ναυτικούς οι οποίοι βρίσκονται σε ακυβέρνητο πλοίο στο Μυρτώο Πέλαγος. Το πλοίο έχει 22 άτομα πλήρωμα στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά του ακρωτήριου Μαλέα. Το πλοίο μεταφέρει σιδηρομετάλλευμα και είχε αναχωρήσει από την Τουρκία με προορισμό την Αργεντινή. Ο θάλαμος επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας για το περιστατικό έχει δεσμεύσει δύο παραπλέοντα πλοία για την παροχή βοήθειας. Σημειώνεται ότι στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι έως 10 μποφόρ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις