Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Θάνος Μικρούτσικος κόρη: Η Κωνσταντίνα πόσταρε selfie με τον πατέρα της
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θάνος Μικρούτσικος κόρη: Η Κωνσταντίνα πόσταρε selfie με τον πατέρα της

Θάνος Μικρούτσικος κόρη: Στις 28 Δεκεμβρίου μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή ο Θάνος Μικρούτσικος βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του.

Θάνος Μικρούτσικος κόρη: Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε από το χαμό του Θάνου Μικρούτσικου και η κόρη του Κωνσταντίνα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. Χωρίς λόγια. Η Κωνσταντίνα Μικρούτσικου, κόρη του Θάνου Μικρούτσικου από το γάμο του με την Ειρήνη Ιγγλέση (απέκτησε μαζί της δύο κόρες την Σεσίλ και την Κωνσταντίνα), το απόγευμα της Παρασκευής έκανε μια ανάρτηση για τον πατέρα της.

Πόσταρε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια αγκαλιά με τον πατέρα της Θάνο Μικρούτσικο. Με πλατιά χαμόγελα και οι δύο κοιτάζουν το φακό και βγάζουν τη selfie τους. Μια εικόνα μέσω της οποίας, προφανώς, η Κωνσταντίνα Μικρούτσικου θέλει να θυμάται τον πατέρα της Θάνο. Ο Θάνος Μικρούτσικος απέκτησε δύο παιδιά ακόμη από το γάμο του με την Μαρία Παπαγιάννη, την Αλεξάνδρα και τον Στέργιο. Όλοι τους απαρηγόρητοι, αποχαιρέτησαν τον Θάνο Μικρούτσικο την περασμένη Δευτέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις