Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρός Χαϊδάρι: Δεμένος με ζώνη ο 66χρονος – Τι εξετάζουν οι Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός Χαϊδάρι: Δεμένος με ζώνη ο 66χρονος – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρός Χαϊδάρι: Ήταν πεσμένος μπρούμυτα, σχεδόν πίσω από την πόρτα, με δεμένα πισθάγκωνα τα χέρια, ενώ δεμένα ήταν και τα πόδια του.

Νεκρός Χαϊδάρι: Με μια ζώνη και ένα σχοινί ήταν δεμένος ο 66χρονος ρακοσυλλέκτης, που βρέθηκε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου στο Χαϊδάρι, ενώ ο δράστης ή οι δράστες του κατάφεραν χτυπήματα στο πρόσωπο, τα οποία δεν αποκλείεται να ήταν αυτά που επέφεραν και τον θάνατο. Ο 66χρονος βρέθηκε δολοφονημένος το Σάββατο από ενοίκους πολυκατοικίας στην οδό Δαβάκη, σε μία μικρή αποθήκη στο υπόγειο, στην οποία διέμενε. Η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη, ωστόσο μπορούσε να ανοίξει εύκολα. Για αυτόν τον λόγο, οι ένοικοι της πολυκατοικίας που είχαν τουλάχιστον τρεις μέρες να τον δουν, ανησύχησαν, κατέβηκαν στην αποθήκη και τον βρήκαν μέσα σε μία «λίμνη» αίματος.

Ήταν πεσμένος μπρούμυτα, σχεδόν πίσω από την πόρτα, με δεμένα πισθάγκωνα τα χέρια, ενώ δεμένα ήταν και τα πόδια του.

Νεκρός Χαϊδάρι: Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών θα συνεχίσουν και σήμερα την αυτοψία στον χώρο, η οποία όμως είναι πολύ δύσκολο να διεξαχθεί, καθώς μέσα σε αυτό το μικρό δωμάτιο υπάρχουν πολλά αντικείμενα που μάζευε ο 66χρονος, από εξαρτήματα μηχανών μέχρι τενεκεδάκια και παλιά περιοδικά. Στην αποθήκη δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα. Σημειώνεται, παράλληλα, ότι πάνω στον 66χρονο δεν βρέθηκε κανένα προσωπικό του αντικείμενο.

Οι αστυνομικοί προς το παρόν δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο, καθώς ο θάνατος του άνδρα θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα ληστείας από άλλους ρακοσυλλέκτες ή άλλα άτομα της περιοχής ή ακόμη και αποτέλεσμα αντεγκλήσεων και προσωπικών διαφορών που ενδεχομένως να είχε το θύμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις