Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός Παναθηναϊκός 1-0: Χρυσός σκόρερ ο Ελ Αραμπί
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός 1-0: Χρυσός σκόρερ ο Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός 1-0: Στην κορυφή της Super League 1 επιστρέφουν οι ερυθρόλευκοι οι οποίοι κατέβαλαν τον αξιόμαχο Παναθηναϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός 1-0Σε ένα αρκετά… «άγευστο» ντέρμπι «αιωνίων» ελέω τιμωρίας, ο Ολυμπιακός ήταν ο θριαμβευτής με «χρυσό» σκόρερ τον Ελ Αραμπί που «πυροβόλησε» 15 λεπτά πριν το τέλος. Το «τριφύλλι» είχε σωστό ακυρωθέν γκολ του Γιόχανσον στο 0-0, ενώ δικαιούται να διαμαρτύρεται για μη καταλογισμό πέναλτι σε πάτημα του Μπα στον Μακέντα, στην επανάληψη, επίσης ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε έτσι να δώσει αφενός τέλος στο αήττητο σερί του αντιπάλου του απέναντι του, σε κανονική ροή παιχνιδιών αλλά, το σημαντικότερο, να φτάσει τους 41 βαθμούς και να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος υπέστη την πρώτη του ήττα σε αγώνα πρωταθλήματος ύστερα από 664 ημέρες. Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 10 σερί παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ παράλληλα έμεινε πίσω με 22 πόντους στη μάχη για την είσοδο του στα πλέι οφ. Στην επόμενη αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από τη Λαμία, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σεμέδο, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε (60’ Χριστοδουλόπουλος), Βαλμπουενά (90’+5΄ Κούτρης), Μασούρας (46’ Μπενζιά), Ελ Αραμπί.

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (83’ Καμπετσής), Μπουζούκης, Ζαχίντ (71’ Μπεκ), Χατζηγιοβάνης (78’ Περέα), Μακέντα.

Διαιτητής: Ματίας Γκεστράνιους (Φινλανδία).

Διαιτητής VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις