Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» εξελίξεις: Τα επόμενα επεισόδια και η νέα ηθοποιός που μπαίνει
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» εξελίξεις: Τα επόμενα επεισόδια και η νέα ηθοποιός που μπαίνει

«Άγριες Μέλισσες» εξελίξεις: Mια γυναίκα έρχεται στο Διαφάνι, στις «Άγριες Μέλισσες» και το ταράζει καθώς αποκαλύπτεται ότι κάποιος ζούσε διπλή ζωή.

«Άγριες Μέλισσες» εξελίξεις: Νέες αφίξεις στο Διαφάνι έρχονται να τινάξουν στον αέρα άλλον έναν γάμο στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η μυστηριώδης γυναίκα με το κατακόκκινο φουστάνι και το χολιγουντιανό στιλ, έρχεται από κάποιο διπλανό χωριό στις «Άγριες Μέλισσες» και εκτός από το καφενείο της Βιολέττας, επισκέπτεται και το μοδιστράδικο της Ουρανίας. Το σενάριο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είχε δώσει από νωρίς ψήγματα ενοχής για τον οργανοπαίχτη του χωριού, τον Κυριάκο. Οι κουβέντες που του ξέφευγαν κατά καιρούς, όταν μιλούσε με την γυναίκα του Ουρανία για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί, είχαν βάλει σε υποψίες τους φανατικούς της σειράς.

Δεκάδες εξ αυτών δήλωναν βέβαιοι πως ο βιρτουόζος του κλαρίνου ζει διπλή ζωή και ίσως έχει και μια δεύτερη οικογένεια σε κάποιο άλλο χωριό. Και να που η συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έρχεται να επιβεβαιώσει τις υποψίες τους. Διαβάζουμε λοιπόν στις περιλήψεις των επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες» πως μια γυναίκα έρχεται στο Διαφάνι, στο επεισόδιο της Τρίτης στις «Άγριες Μέλισσες» και το ταράζει καθώς αποκαλύπτεται ότι κάποιος ζούσε διπλή ζωή. Και αυτός ο κάποιος δεν είναι άλλος από τον Κυριάκο, τον μυστηριώδη οργανοπαίχτη που έχει παντρευτεί την Ουρανία τη μοδίστρα.

«Άγριες Μέλισσες» εξελίξεις: Το τρέιλερ της Δευτέρας 6/1

«Άγριες Μέλισσες» εξελίξεις: Η εμφάνιση της… Μαρίκας

Όπως διαβάζουμε στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η εμφάνιση της Μαρίκας θα φέρει κι άλλες αποκαλύψεις για το παρελθόν του Κυριάκου που θα ωθήσουν την Ουρανία να τον διώξει από το σπίτι. Άλλη μια θεατρική ηθοποιός κάνει την εμφάνισή της στο ήδη πλούσιο καστ της σειράς «Άγριες Μέλισσες», στα πρώτα, πρώτα επεισόδια της νέας χρονιάς. Η Αθανασία Κουρκάκη, η οποία αναμένεται να υποδυθεί την Μαρίκα, γεννήθηκε στην Καρδίτσα και παρότι ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μαγεύτηκε από το θέατρο.

Μπήκε στη σχολή του Εθνικού και έκτοτε έχει λάβει μέρος σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις. Φέτος, η ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης με τίτλο The Proof Show, στο Red Jasper Theater. Ανάμεσα στις παλιότερες παραστάσεις όπου συμμετείχε ξεχωρίζει το έργο «Ο πρίγκιπας και ο φτωχός» με την παιδική σκηνή «Κατίνα Παξινού» του Εθνικού Θεάτρου και παλιότερα, μια ακόμη μουσική θεατρική παράσταση, η «Σταχτομπούτα».

https://twitter.com/allonsy1g/status/1189315470618439680?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1189315470618439680&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fagries-melisses-dipli-zoi-kyriakos-oyrania

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις