Τζένη Μπότση παιδί: Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της στο Instagram

LIFESTYLE

Τζένη Μπότση παιδί: Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της στο Instagram

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Τζένη Μπότση παιδί: Στις 18 Νοεμβρίου έγινε γνωστό πως η Τζένη Μπότση έφερε στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι.

04.01.2020 | 16:02

Τζένη Μπότση παιδί: Την πρώτη εικόνα της μικρής της κόρης ανάρτησε στο Instagram η Τζένη Μπότση. Σε μια φωτογραφία όπου η ηθοποιός στέκεται πάνω από το ενάμιση μηνών μωρό της, με το χαμόγελο να ζωγραφίζεται πλατύ στο πρόσωπο της και το χέρι της να αγγίζει την κοιλιά της κόρης της, η Τζένη Μπότση γράφει: «Επικοινωνία μέσα από τη φωλίτσα μας!! Τα πρώτα μας λόγια…».

Στις 18 Νοεμβρίου έγινε γνωστό πως η Τζένη Μπότση έφερε στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Μιχαλά. Η είδηση της γέννησης της κόρης της Τζένης Μπότση «έσκασε» κάπως αναπάντεχα στο διαδίκτυο, καθώς η ηθοποιός φρόντισε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τζένη Μπότση παιδί: Όσα είπε η ηθοποιός για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Μετά τη γέννηση της κόρης της, η Τζένη Μπότση, μίλησε στο asist.gr για την εγκυμοσύνη της και μεταξύ άλλων είπε: «Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή».

Exit mobile version