Έρρικα Μπρόγιερ υγεία: Στην εντατική η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου

ΕΛΛΑΔΑ

Έρρικα Μπρόγιερ υγεία: Στην εντατική η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Έρρικα Μπρόγιερ υγεία: Από τις 8 Δεκεμβρίου, διέκοψε τις εμφανίσεις της στο θέατρο Broadway, όπου συμμετείχε ως guest στο μιούζικαλ «Η Παριζιάνα».

04.01.2020 | 15:43

Έρρικα Μπρόγιερ υγεία: Η Έρρικα Μπρόγιερ νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας, ύστερα από ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της.  Στις 8 Δεκεμβρίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, παραγωγός του μιούζικαλ «Η Παριζιάνα», ανακοίνωσε πως η Ερρικα Μπρόγιερ που συμμετείχε ως guest στην παράσταση θα απουσίαζε για λίγο καιρό από τη θέση της. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» και το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, η επιτυχημένη χορεύτρια και ηθοποιός παραμένει νοσηλευόμενη στην εντατική μονάδα θεραπείας, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Σάντρα. Ο πρώην σύζυγός της, Κώστας Βουτσάς, έχει ζητήσει να ενημερώνεται καθημερινά για την εξέλιξη της υγείας της.

Η Έρρικα και η αδερφή της, Μαργαρίτα, τη δεκαετία του ΄60 ξεχώρισαν ως αδερφές Μπρόγιερ και ξεσήκωσαν το κοινό της εποχής με τη φρεσκάδα, την ομορφιά και τη τσαχπινιά τους. Ήταν ίσως το πιο λαμπρό δίδυμο της εποχής. Υπήρξαν άλλωστε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ντουέτα του καλλιτεχνικού χώρου και από τις πιο όμορφες γυναίκες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.Η Μαργαρίτα Μπρόγιερ είναι μητέρα της Κρίστυς Τσολακάκη και πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου. Οι δυό τους διέγραψαν μια λαμπερή καριέρα στο χώρο του τραγουδιού αλλά και του κινηματογράφου. Η Έρρικα Μπρόγιερ πάντως έχει δηλώσει ότι «Η πιο τσαχπίνα ήμουν εγώ. Η Μαργαρίτα ήταν πιο όμορφη, είχε ωραίο κεφάλι. Γι’ αυτό και την κυνηγούσαν οι μικρότεροι άνδρες, ενώ εμένα οι ηλικιωμένοι, γιατί είχα baby face και με χάζευαν».

Έρρικα Μπρόγιερ υγεία: Δείτε παλαιότερη συνέντευξή της

Exit mobile version