Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία: Το ιατρικό ανακοινωθέν
ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία: Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία: Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου εξέδωσε το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο.

Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία: Το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Αθηνών εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου. «Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στο πλευρό του η Βόσσου

Στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου έσπευσε η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου, που υπήρξε σύντροφός του επί πολλά χρόνια. Η Σοφία Βόσσου, που ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένη στην κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου, την περασμένη Δευτέρα, πήγε από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την περιπέτεια με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, συνοδευόμενη από την κόρη της, Ερασμία Μάνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις