Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη κιλά: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας ότι έχει… παχύνει
LIFESTYLE

Μενεγάκη κιλά: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας ότι έχει… παχύνει

Μενεγάκη κιλά: ι διακοπές τελείωσαν και η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της, αποκαλύπτοντας πως έχει πάρει κιλά.

Μενεγάκη κιλά: Στο καθημερινό της πρόγραμμα επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη και συγκεκριμένα στην μεσημεριανή εκπομπή της με τίτλο «Ελένη» και όπως αποκάλυψε έχει παχύνει. Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της μαζί με τα 4 παιδιά της και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο στις εξωτικές Μαλδίβες, από όπου αναρτούσε φωτογραφίες, είτε διαβάζοντας ένα βιβλίο, είτε ποζάροντας με το μαγιό της. Οι διακοπές τελείωσαν και η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της, αποκαλύπτοντας πως έχει πάρει κιλά. Φορώντας ένα μπορντό δερμάτινο παντελόνι, ένα ασημί τοπ και ασημένιες γόβες, η παρουσιάστρια ετοιμαζόταν να παρουσιάσει την μαγειρική.

Ο σεφ σήμερα ετοίμαζε μακαρονάδα, που την λατρεύει είπε στο πάνελ της: «Παιδιά έχω παχύνει! Ρε παιδιά πείτε μου φαίνεται ότι έχω παχύνει; «Κλέβει», «κλέβει» το ρούχο μου; Δεν ξέρω τι να κάνω για να κόψω την όρεξή μου! Όταν ανοίγει η όρεξή μου, είναι σαν να ανοίγει πώς να το πω όπως το έλεγαν παλιά, ξεχειλώνει το στομάχι μου… σα να έχω μία ασταμάτητη διάθεση να βάλω κάτι στην κοιλίτσα μου για φαγητό! Μου θύμισε παλιές μου καλές εποχές, που έχω παραγγείλει μακαρόνια από τις 11 το πρωί. Ξέρω εγώ, δεν με λες και καλά».

Δείτε βίντεο από την εκπομπή της
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις