Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

24

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επόμενο επεισόδιο: Πότε ξεκινάει η σειρά – Οι εξελίξεις
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άγριες Μέλισσες» επόμενο επεισόδιο: Πότε ξεκινάει η σειρά – Οι εξελίξεις

«Άγριες Μέλισσες» επόμενο επεισόδιο: Έρχεται η στιγμή να αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό της Ανέτ.

«Άγριες Μέλισσες» επόμενο επεισόδιο: Μια αποκάλυψη που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στις «Άγριες Μέλισσες». Το σήριαλ που αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι με νέα επεισόδια από τις 6 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει με μία αποκάλυψη. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» σύμφωνα με το MY tv, η Ανέτ πριν από χρόνια γέννησε ένα παιδί και ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο Δούκας. Τώρα έρχεται η στιγμή να αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό της Ανέτ.

Η ίδια αψηφά τη δύναμη του Δούκα και όταν ανακαλύπτει την αδικία που έγινε εις βάρος του Μιλτιάδη αποφασίζει να τον δικαιώσει. Έτσι, συζητά με τον Δούκα προκειμένου να διορθώσει το λάθος που έκανε εναντίον του αδερφού του. Ωστόσο, ο Δούκας έχει έναν κρυφό άσο στο μανίκι και την εκβιάζει. Ένα μυστικό το οποίο γνωρίζουν μόνο εκείνος και η Ανέτ. Η Ανέτ εξομολογείται στον Νέστορα το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, εκτός από την ίδια και τον αδελφό της.

«Άγριες Μέλισσες» επόμενο επεισόδιο: Δείτε εδώ το τρέιλερ (6/1)

«Άγριες Μέλισσες» επόμενο επεισόδιο: Η Ανέτ κάνει μια δύσκολη κουβέντα με τον Μιλτιάδη

Του αποκαλύπτει πως όταν ήταν νέα είχε μείνει έγκυος και είχε γεννήσει ένα παιδί, όμως δεν γνωρίζει τι απέγινε το μωρό αυτό. Εκείνος που ξέρει την αλήθεια είναι μόνο ο Δούκας, ο οποίος μάλιστα τότε εξαιτίας διαφόρων γεγονότων προσπάθησε να την προστατεύσει. Εν τω μεταξύ, η Ανέτ κάνει μια δύσκολη κουβέντα με τον Μιλτιάδη, αποκαλύπτοντάς του την αλήθεια για τη διαθήκη του πατέρα τους. Ο Μιλτιάδης σοκάρεται από όσα ακούει και χωρίς να χάσει χρόνο απαιτεί απ’ τον Δούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, η συζήτηση των δύο αδελφών δεν αργεί να παρεκτραπεί και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις