Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Eastmed συμφωνία: Το γεύμα της Μαρέβας στις συζύγους του προέδρου της Κύπρου και του πρωθυπουργού του Ισραήλ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eastmed συμφωνία: Το γεύμα της Μαρέβας στις συζύγους του προέδρου της Κύπρου και του πρωθυπουργού του Ισραήλ

Eastmed συμφωνία: Η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού, υποδέχθηκε σε γνωστό εστιατόριο την Άντρη Αναστασιάδη και την Σάρα Νετανιάχου.

Eastmed συμφωνία: Με τις πρώτες κυρίες της Κύπρου και του Ισραήλ συνέφαγε η Μαρέβα Μητσοτάκη. Η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού, υποδέχθηκε σε γνωστό εστιατόριο την Άντρη Αναστασιάδη και την Σάρα Νετανιάχου οι οποίες βρίσκονται στην Αθήνα, συνοδεύοντας τους συζύγους τους για την υπογραφή του EastMed, με τις οποίες συνέφαγαν. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τις τρεις κυρίες χαμογελαστές να συντρώγουν και να συνομιλούν σε ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η σύζυγος του προέδρου της Κύπρου βρίσκεται από την πρωτοχρονιά στην Αθήνα.

Χθες μάλιστα πήγε θέατρο με τον Ν. Αναστασιάδη στην παράσταση «Παριζιάνα». Την περασμένη Δευτέρα (προπαραμονή Πρωτοχρονιάς), η Μαρέβα Μητσοτάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν παραθέσει ιδιωτικό δείπνο στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και την σύζυγό του στο γνωστό εστιατόριο Ράτκα του Κολωνακίου. Στο τραπέζι παρακάθισε σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις