Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λιάγκας αετός: Τα… «έκανε» στην εκπομπή
LIFESTYLE

Λιάγκας αετός: Τα… «έκανε» στην εκπομπή

Λιάγκας αετός: Ο γλυκός αετός, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαλάρωσε και προχώρησε σε μια αντιτηλεοπτική κίνηση που εξέπληξε τόσο τους παρευρισκομένους όσο και τους τηλεθεατές.

Λιάγκας αετόςΈνα… ατυχές περιστατικό διεξήχθη στη σημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής μαζί με την τηλεοπτική του παρέα μάς παρουσίασαν τον πιο εντυπωσιακό αετό. Το πτηνό ήρθε από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Ενώ, λοιπόν, όλα κυλούσαν ήρεμα και φυσιολογικά στην κουβέντα που είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τον εκπαιδευτή του επιβλητικού πτηνού ήρθε το πιο απρόσμενο, ομολογουμένως, στιγμιότυπο για το “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” μέχρι σήμερα. Ο γλυκός αετός, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαλάρωσε και προχώρησε σε μια αντιτηλεοπτική κίνηση που εξέπληξε τόσο τους παρευρισκομένους όσο και τους τηλεθεατές.

“Ώπα, θα πάρουμε λεφτά παιδιά!” αναφώνησε αμέσως με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας. “Παιδιά, μας έχε@@ ο αετός θα πάρουμε λεφτά! Γιατί μέχρι τώρα δίνουμε”. Όταν, δε, το πτηνό άρχισε να απλώνει τα φτερά του, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής συμπλήρωσε με χαμόγελο πως “μας έχε@@, θα πετάξει κιόλας ο αετός”!

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις