Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φουρέιρα 2020: Η ειρωνική ατάκα του Δημήτρη Παπαδημητρίου για την τραγουδίστρια
LIFESTYLE

Φουρέιρα 2020: Η ειρωνική ατάκα του Δημήτρη Παπαδημητρίου για την τραγουδίστρια

Φουρέιρα 2020: Ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι αλλά και την… Eurovision.

Φουρέιρα 2020Συνέντευξη στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα παραχώρησε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος μεταξύ άλλων «πέταξε» και μια καυστική ατάκα για την Ελένη Φουρέιρα. Ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι αλλά και την… Eurovision. “Δεν υπάρχει καν ερώτηση αν θα συνεργαζόμουν με την Πάολα” ομολόγησε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. “Θα πρέπει ένα τραγούδι που θα γράψω να ταιριάζει στο ήθος και στην προσωπικότητα του τραγουδιστή. Το είδος που τραγουδούν οι σημερινές λαϊκές τραγουδίστριες θα ήθελα να είναι πιο αυθεντικό και όχι κατασκευή” πρόσθεσε.

“Σε ποια κριτική επιτροπή να με δείτε;” αναρωτήθηκε με νόημα, σε άλλο σημείο, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης. “Αυτές οι εκπομπές μου δίνουν την εντύπωση ότι είναι σαν αυτό το φως που βάζουμε στα κρεοπωλεία και πάνε τα καημένα τα κουνούπια γιατί νομίζουν ότι θα φωτιστούν και καίγονται”. Όταν ρωτήθηκε για τον διαγωνισμό της Eurovision και το ενδεχόμενο να γράψει ένα τραγούδι, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ήταν σαφής. “Θα μπορούσα ενδεχομένως να έγραφα, κάποια στιγμή, αν σκεφτόμουν πως θα πεθάνω! Αν με κλειδώσετε και με μαστιγώνετε τότε μπορεί να έγραφα ένα αριστούργημα για την Ελένη Φουρέιρα”.

“Η μουσική του Λόγω Τιμής, τότε, ανακάλυψε για την αισθητική της τηλεόρασης τη λαϊκή γλώσσα. Έκανε τεράστια επανάσταση το γεγονός ότι μπήκαν μπουζούκια στους τίτλους ελληνικής σειράς” σημείωσε, σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις