Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαντόνα σύντροφος: Οι διακοπές με τον 25χρονο χορευτή στις Μαλδίβες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα σύντροφος: Οι διακοπές με τον 25χρονο χορευτή στις Μαλδίβες

Μαντόνα σύντροφος: «Λέμε αντίο στο 2019. Συνεχίζουμε να κολυμπάμε με τους καρχαρίες. Και να διαλέγουμε δρόμους που λίγοι έχουν ταξιδέψει» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Μαντόνα.

Μαντόνα σύντροφοςΞέγνοιαστες πρωτοχρονιάτικες διακοπές πλάι στον κατά 36 χρόνια μικρότερο σύντροφό της, Αλαμαλίκ Γουίλιαμς, πέρασε η Μαντόνα στις Μαλδίβες. Η 61χρονη τραγουδίστρια ανήρτησε, μάλιστα, στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές της με τον 25χρονο χορευτή. Μαζί τους στις Μαλδίβες, την περιοχή την οποία διάλεξε για τις ημέρες αυτές η Μαντόνα, βρίσκονται και τα παιδιά της. Σύμφωνα με την ίδια οι διακοπές ήταν «διασκεδαστικές» και «θεραπευτικές».

Στο πλευρό της Μαντόνα και του Αλαμαλίκ βρίσκονται η κόρη της τραγουδίστριας, Λούρντες, οι δίδυμοι Εστέρ και Στέλλα, ο 13χρονος Μέρσι Τζέιμς και ο 14χρονος γιος της από τον Γκάι Ρίτσι, Ντέιβιντ Μπάντα. Αντίθετα απών φαίνεται ότι ήταν ο 19χρονος Ρόκο. «Λέμε αντίο στο 2019. Συνεχίζουμε να κολυμπάμε με τους καρχαρίες. Και να διαλέγουμε δρόμους που λίγοι έχουν ταξιδέψει» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Μαντόνα.

Δείτε την ανάρτηση της «Βασίλισσας» της Ποπ στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Saying Good-bye to 2019! 🎉🎉🎉 We Continue to Swim with Sharks! And Take the Road Less Traveled by!! 🦈 🦈🦈 #fun #healing #davidbanda @ahla_malik

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις