Instagram 2019: Πώς θα βρεις τις καλύτερες στιγμές για το προηγούμενο έτος

PLUS

Instagram 2019: Πώς θα βρεις τις καλύτερες στιγμές για το προηγούμενο έτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Instagram 2019: Κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Instagram σου δίνει τη δυνατότητα -μέσα από πολλά εξωτερικά apps που έχει- να βάλεις κι εσύ τις καλύτερες φωτογραφίες σου για το 2019 σε ένα κολάζ.

01.01.2020 | 10:35

Instagram 2019: Βρίσκεστε εδώ: Αρχική » Τεχνολογία » Έτσι θα βρεις τις καλύτερες στιγμές για το 2019 στο Instagram! Απ’ το πρωί το feed στο Instagram σου έχει γεμίσει με τις 9 καλύτερες φωτογραφίες του 2019 κι εσύ αναρωτιέσαι πώς το κάνουν! Πώς θα βρεις τις καλύτερες στιγμές για το 2019 στο Instagram και θα τις κάνεις κολάζ; Κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Instagram σου δίνει τη δυνατότητα -μέσα από πολλά εξωτερικά apps που έχει- να βάλεις κι εσύ τις καλύτερες φωτογραφίες σου για το 2019 σε ένα κολάζ. Κι έτσι λιγάκι αναπολείς στιγμές, είναι σαν να μεταφέρεσαι εκεί για λίγο, χαζεύεις τα σχόλια και σκέφτεσαι πώς πέρασε ακόμη μια χρονιά και πως μπαίνουμε σε νέα δεκαετία.

Πώς θα βρεις τις καλύτερες στιγμές στο Instagram; Όχι, δεν θα καθίσεις να scrollαρεις με το χέρι σου και να μαζέψεις τις καλύτερες ώστε να τις κάνεις κολάζ. Είναι πολύ πιο απλό, αφού για αυτό φροντίζουν third-party υπηρεσίες. Δηλαδή; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφτείς το Top Nine  να το κατεβάσεις και να βάλεις το Instagram username. Στη συνέχεια θα σου ζητήσει να δώσεις το email σου και θα σου στείλει το αποτέλεσμα.

Instagram 2019: Αν θες να είσαι ένα βήμα πιο μπροστά

Ωστόσο, μπορείς να προχωρήσεις στη διαδικασία και χωρίς να δώσεις το email σου ενώ υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά! Best nine για το 2019 που μας πέρασε και βάζοντας απλά το username του Instagram, περιμένοντας λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις τις 9 καλύτερες στιγμές για το 2019.

Σύμφωνα με το Instagram δηλαδή… αυτές που ίσως είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση, τα περισσότερα likes και comments. Στη συνέχεια μπορείς να ανεβάσεις τη φωτογραφία στα social media σου ή να την κρατήσεις για τον εαυτό σου. Κάνε το δικό σου best nine, αναπόλησε κι αν την ανεβάσεις μην ξεχάσεις να βάλεις το hashtag #ipopgr ώστε να το δούμε και εμείς!

Exit mobile version