Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λάκης Γαβαλάς – χορός: Πρώτος στο «Τραγούδι των γύφτων»
LIFESTYLE

Λάκης Γαβαλάς – χορός: Πρώτος στο «Τραγούδι των γύφτων»

Λάκης Γαβαλάς - χορός: Με μια ιδιαίτερη ενδυματολογική επιλογή, ως είθισται, ο σχεδιαστής μόδας επέλεξε να χορέψει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Λάκης Γαβαλάς – χορός: Το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” φόρεσε τα καλά του στο Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς και με λαμπερούς καλεσμένους, ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχθηκε τους τηλεθεατές. Το τραγουδιστικό μέρος ανέλαβαν ο Αντύπας, ο Κώστας Καραφώτης, ο Θοδωρής Φέρρης, ο Νίκος Ζωϊδάκης, η Κατερίνα Λιόλιου, η Εύη Μιλλή, η Βάλια Σωμαράκη και ο Πρόδρομος. Μόλις, μάλιστα, το μικρόφωνο έπιασε ο Θοδωρής Φέρρης… πρώτος στο χορό έσπευσε ο Λάκης Γαβαλάς. Με μια ιδιαίτερη ενδυματολογική επιλογή, ως είθισται, ο σχεδιαστής μόδας επέλεξε να χορέψει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το “Τραγούδι των γύφτων (Μπαλαμός)”.

Τα φλας από τα smartphones των παρευρισκομένων πήραν φωτιά ενώ ο Λάκης Γαβαλάς κέρδισε, δίχως αμφιβολία, τα βλέμματα και των τηλεθεατών. Ο Λάκης Γαβαλάς που απολαύσαμε στο ρεβεγιόν, γεννήθηκε στον Προφήτη Ηλία και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. Ο πατέρας του, Διονύσης, ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας με εργοστάσιο κοπής μαρμάρων που απασχολούσε μεγάλο αριθμό εργαζομένων. Ο γνωστός σχεδιαστής έχει και δύο αδερφές, τη Νότα και τη Νούλη.

Λάκης Γαβαλάς – Μπαλαμός: Δείτε εδώ τον ξεχωριστό χορό του σχεδιαστή
Δείτε ακόμα

Έσταξαν μέλια στο Instagram για Ρουβά – Ζυγούλη: Στην πιο τρυφερή τους στιγμή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις