Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Φουρέιρα Θεσσαλονίκη: Η εκρηκτική παρουσία για το 2020 και ο ευρωπαϊκός αέρας
LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα Θεσσαλονίκη: Η εκρηκτική παρουσία για το 2020 και ο ευρωπαϊκός αέρας

Ελένη Φουρέιρα Θεσσαλονίκη: Ήταν μια βραδιά με ευρωπαϊκό αέρα, όπως αρμόζει σε μια μεγάλη πόλη της Ευρώπης σαν την Θεσσαλονίκη.

Ελένη Φουρέιρα Θεσσαλονίκη: Με ένα φαντασμαγορικό σώου με φώτα και πυροτεχνήματα υποδέχθηκε η Θεσσαλονίκη το 2020. Το εντυπωσιακό θέαμα ξεκίνησε ακριβώς με την αλλαγή του χρόνου. Συγκεκριμένα όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, έδωσε το σύνθημα σκάζοντας ένα πάρτυ πόπερ πάνω στην σκηνή που είχε στηθεί στην Αριστοτέλους. Η πλατεία πλημμύρισε από κόσμο, ο οποίος παρακολουθούσε εντυπωσιασμένος, τραβούσε φωτογραφίες και αντάλλασσε ευχές με συγγενείς και φίλους. Ακολούθησε συναυλία με την Ελένη Φουρέιρα η οποία ξεκίνησε το πρόγραμμά της με το τραγούδι Fuego βάζοντας φωτιά στην Νύμφη του Θερμαϊκού.

Τον ρόλο του παρουσιαστή της βραδιάς είχε ο Γιάννης Σερβετάς, ο οποίος έκλεψε την παράσταση με τα αστεία του για το μέτρο της Θεσσαλονίκης. Ήταν μια βράδια με ευρωπαϊκό αέρα, όπως αρμόζει σε μια μεγάλη πόλη της Ευρώπης σαν την Θεσσαλονίκη. Μία βραδιά με τον νεοκλεγέντα δήμαρχο να κερδίζει το στοίχημα να καταστεί η συμπρωτεύουσα χριστουγεννιάτικος προορισμός. Δείτε στα πλάνα του Mykonos Live TV πώς η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε το 2020 αλλά και τις ευχές που έστειλε για την νέα χρονιά η Ελένη Φουρέιρα μέσω του καναλιού της Μυκόνου.

Ελένη Φουρέιρα Θεσσαλονίκη: Στιγμιότυπα από την εντυπωσιακή της παρουσία
Δείτε ακόμα

Daddy cool ο Ρέμος: Αγκαλιά με την κορούλα του στην Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις