Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πούτιν 20 χρόνια: Ο Ρώσος πρόεδρος χορεύει με δελφίνια – Επετειακό βίντεο
ΚΟΣΜΟΣ

Πούτιν 20 χρόνια: Ο Ρώσος πρόεδρος χορεύει με δελφίνια – Επετειακό βίντεο

Πούτιν 20 χρόνια: Ο Πούτιν κλείνει 20 χρόνια στο Κρεμλίνο και το γιορτάζει.

Πούτιν 20 χρόνια: Ένα βίντεο που δείχνει τον Βλαντίμιρ Πούτιν να κολυμπά μ’ ένα ζευγάρι πολύ φιλικών δελφινιών έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου για τα 20 χρόνια από τη μέρα που ο πρώην πράκτορας της KGB έγινε πρόεδρος της Ρωσίας. Το βίντεο, που δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, γυρίστηκε τον Δεκέμβριο του 2000 στο θέρετρο Βαραντέρο κατά την επίσημη επίσκεψη του Πούτιν στην Κούβα.

Στις εικόνες ο γνωστός φιλόζωος Πούτιν διακρίνεται να πιάνεται από τα πτερύγια των δελφινιών που τον σέρνουν στο νερό και να απολαμβάνει τη στοργή τους.

Απολαύστε τον!

Πούτιν 20 χρόνια: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Με αφορμή την επέτειο αυτή το Κρεμλίνο κατασκεύασε μια ιστοσελίδα-έπος με εκατοντάδες φωτογραφίες από την παρουσία του Πούτιν στον προεδρικό θώκο. Πρόκειται για φωτογραφίες και βίντεο από την ομάδα του γραφείου τύπου της ρωσικής προεδρίας, ορισμένες εκ των οποίων βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Στο συνοδευτικό κείμενο του διαδικτυακού φωτογραφικού άλμπουμ σημειώνεται ότι πρόκειται για μια συλλογή αξιομνημόνευτων στιγμών από την προεδρία Πούτιν. Για την ώρα στην επίμαχη ιστοσελίδα έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες και βίντεο μόνο από τα πρώτα πέντε χρόνια του Πούτιν στην προεδρία.

O Πούτιν ως υποψήφιος πρόεδρος
O Πούτιν σε επίσκεψη στη Βόρεια Κορέα το 2000
Ο Πούτιν σε επίσκεψή του στο ρωσικό πολιτισμικό κέντρο στο Λένινγκραντ το 2001
Ο Πούτιν επισκέπτεται εκπαιδευτήριο αλόγων το 2002
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις