Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πάπας Φραγκίσκος – γυναίκα: Η οργή του ποντίφικα με γυναίκα που τον τράβηξε (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Πάπας Φραγκίσκος – γυναίκα: Η οργή του ποντίφικα με γυναίκα που τον τράβηξε (vid)

Πάπας Φραγκίσκος - γυναίκα: Ο πάπας Φραγκίσκος περπατούσε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στην πόλη του Βατικανού και χαιρετούσε τους προσκυνητές.

Πάπας Φραγκίσκος – γυναίκα: Ο Πάπας Φραγκίσκος χαιρετούσε όλο χαρά τα παιδιά και τους πιστούς στην πλατεία του Αγίου Πέτρου το βράδυ της Τρίτης. Η.. καλή διάθεση όμως έφυγε προς στιγμήν, όταν χρειάστηκε να ρίξει σφαλιάρα στο χέρι μιας πιεστικής γυναίκας προκειμένου να ελευθερωθεί. Ο πάπας Φραγκίσκος περπατούσε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στην πόλη του Βατικανού και χαιρετούσε τους προσκυνητές οδεύοντας προς την πελώρια φάτνη που είχε στηθεί στην πλατεία. Όλοι ήθελαν να τον πλησιάσουν, να τον αγγίξουν και να του ευχηθούν. Κάποια γυναίκα όμως, το ήθελε περισσότερο από τους υπόλοιπους και χάλασε την χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Αφού ακούμπησε ένα παιδί, ο πάπας θέλησε να απομακρυνθεί από το πλήθος. Όμως μια γυναίκα που ήθελε πολύ να τον αγκαλιάσει, του τράβηξε το χέρι με δύναμη. Η απότομη αυτή χειρονομία φάνηκε να προκαλεί πόνο στον ποντίφικα, με αποτέλεσμα να της χτυπήσει ελαφρά το χέρι για να μπορέσει να φύγει. Πριν από το περιστατικό, η γυναίκα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, έκανε τον σταυρό της ενώ προσπάθησε να πει κάτι στον 83χρονο Πάπα Φραγκίσκο.

Δείτε το βίντεο:
Δείτε ακόμη:

“Εσύ στην οικογένειά σου ξέρεις να επικοινωνείς;” – Ο Πάπας Φραγκίσκος αποχαιρετά το 2019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις