Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα: ΙΧ στο νερό στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα: ΙΧ στο νερό στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα: Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα πρόκειται να ανελκυθεί με γερανοφόρο όχημα.

01.01.2020 | 16:46

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσαΤροχαίο ατύχημα είχε ανήμερα του νέου χρόνου ένας οδηγός. Πιο συγκεκριμένα, ένα ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας σήμερα το πρωί. Στο σημείο άμεσα μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας ότι ο 47χρονος οδηγός και μοναδικός επιβαίνων του οχήματος είχε καταφέρει να βγει από το όχημα, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αστακού, για προληπτικούς λόγους.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα πρόκειται να ανελκυθεί με γερανοφόρο όχημα. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και στη Λευκάδα. Προσπαθώντας να αποφύγει τη σύγκρουση με ένα ζώο, νεαρός οδηγός κατέληξε στη θάλασσα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λευκάδα. Ο 20χρονος οδηγός και ο 19χρονος συνοδηγός, αλλοδαποί αμφότεροι, κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και να βγουν έγκαιρα από το όχημα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Exit mobile version