Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ζλάταν Μίλαν: Χαμός με Ιμπραΐμοβιτς λίγο πριν την παρουσίαση – Λεπτομέρειες για το συμβόλαιο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζλάταν Μίλαν: Χαμός με Ιμπραΐμοβιτς λίγο πριν την παρουσίαση – Λεπτομέρειες για το συμβόλαιο

Ζλάταν Μίλαν: Η επίσημη παρουσίαση του Σουηδού σταρ θα γίνει στις 3 Ιανουαρίου και οι ετοιμασίες έχουν πάρει... «φωτιά».

Ζλάταν Μίλαν«Ζλατανομανία» επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη Μίλαν ύστερα από την επιστροφή του Ιμπραΐμοβιτς στους «ροσονέρι». Η επίσημη παρουσίαση του Σουηδού σταρ θα γίνει στις 3 Ιανουαρίου και οι ετοιμασίες έχουν πάρει… «φωτιά». Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας είδαν λεπτομέρειες από τη συμφωνία του Σουηδού φορ με τους «ροσονέρι» προκειμένου να επιστρέψει μετά από 7,5 χρόνια στο Σαν Σίρο.

Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντούλα, ο 38χρονος επιθετικός θα κερδίσει 3.500.000 ευρώ μέχρι τον Ιούνιο ενώ σε περίπτωση που η Μίλαν προλάβει το τρένο της Ευρώπης, τότε θα προσθέσει ακόμα 500.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό. Την ίδια ώρα ακόμα και τα social media της ομάδας ζουν στον αστερισμό του Σουηδού. Όπως θα δείτε ακριβώς από κάτω οι ροσονέρι υποδέχτηκαν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τον πιο… Ζλάταν τρόπο! “Ευτυχισμένος ο νέος Ζλάταν” αναφέρει η φωτογραφία που έχει την σκιά του 38χρονου επιθετικού.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

New year, same @iamzlatanibrahimovic! 🎉 Let’s get ready for 2020 🔛 #IZBACK #HappyNewYear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AC Milan (@acmilan) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις