Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νοτοπούλου – γλυκασμός: Η Κατερίνα ποζάρει και η λεζάντα τραβά τα βλέμματα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νοτοπούλου – γλυκασμός: Η Κατερίνα ποζάρει και η λεζάντα τραβά τα βλέμματα

Νοτοπούλου - γλυκασμός: Η Κατερίνα, τράβηξε πάλι τα βλέμματα πάνω της.

Νοτοπούλου – γλυκασμός: Με τα περίεργα ελληνικά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου κατορθώνει πάντα να «φιλοξενείται» στα ΜΜΕ. Το κατάφερε και αυτή τη φορά, με μια φωτογραφία της, στην οποία εμφανίζεται ντυμένη σαν σταρ άλλης εποχής, με ντεκολτέ τουαλέτα. Ακουμπισμένη σε ένα παλιακό σώμα καλοριφέρ, στο οποίο είναι ακουμπισμένο ένα ραδιόφωνο της δεκαετίας του ’40, σε ένα δωμάτιο με vintage έπιπλα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στέλνει ευχές με τον δικό της τρόπο. Η έκφραση που χρησιμοποιεί, «γλυκασμός ψυχής» σχολιάστηκε αρκετά στα social media, ενώ στις ευχές της δεν υπάρχει καμία αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις.

«Φεύγει η χρονιά και μας μένουν τρυφερές αναμνήσεις… μουσικές, στιγμές, συναισθήματα και φίλοι καλοί και αγαπημένοι, γλυκασμός ψυχής…» γράφει στην ανάρτησή της η Κατερίνα Νοτοπούλου και φροντίζει να μας ενημερώσει ότι το ενσταντανέ είναι έργο φωτογράφου και όχι αυθόρμητη πόζα.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις γλωσσικές της γκάφες, όπως τον «Τσέο» και τη συνάντηση «με τον διευθύνων σύμβουλο» αλλά και τα στυλιστικά της φάουλ, όπως τις ροζ λουστρίνι γόβες που φόρεσε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο τον περασμένο Μάρτιο… Κανείς… Όπως κι αν είναι, της ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια καλή χρονιά!

Δείτε τη φωτογραφία:
Δείτε ακόμη:

Όλα… “ΟΧΙ” – Η εντελώς άκυρη εμφάνιση της Κατερίνας στη Βουλή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις