Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επιδειξίας Χαλκίδα: Στον Εισαγγελέα 41χρονος Σάτυρος που αυνανιζόταν μπροστά σε κοπέλες
ΕΛΛΑΔΑ

Επιδειξίας Χαλκίδα: Στον Εισαγγελέα 41χρονος Σάτυρος που αυνανιζόταν μπροστά σε κοπέλες

Επιδειξίας Χαλκίδα: Στην σύλληψη του σάτυρου οδήγησε η ψυχραιμία μιας νεαρής υπαλλήλου καφετέριας σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Επιδειξίας ΧαλκίδαΣάλος έχει δημιουργηθεί στη Χαλκίδα με έναν 41χρονο Έλληνα επιδειξία. Ο σάτυρος έβγαζε επί έξι μήνες τα αρρωστημένα σεξουαλικά απωθημένα του προκαλώντας αναστάτωση στις κοπέλες που εργάζονταν στα καταστήματα της Χαλκίδας. Μάλιστα αυνανιζόταν μπροστά τους με θράσος ακόμη και μέρα- μεσημέρι και εξαφανιζόταν πριν προλάβει κάποιος να επέμβει. Στην σύλληψη του σάτυρου οδήγησε η ψυχραιμία μιας νεαρής υπαλλήλου καφετέριας σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Η υπάλληλος τον είδε να βγάζει στη φόρα τα γεννητικά του όργανα και να της τα… επιδεικνύει την ώρα που πήγαινε να πιάσει δουλειά.

Αυτό συνέβη το πρωί της περασμένης Κυριακής. Μόλις μπήκε στην καφετέρια, ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του επιδειξία. Οι αστυνομικοί έτρεξαν και κατάφεραν να τον συλλάβουν. Στην προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι, από την 1η Ιουλίου και μετά, ο 41χρονος Έλληνας είχε παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο τουλάχιστον άλλες πέντε γυναίκες υπαλλήλους ενός εμπορικού καταστήματος, τις πρωινές ώρες που πήγαιναν να πιάσουν δουλειά. Ο σάτυρος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας ο οποίος του άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις