Μητσοτάκης ΔΙΑΣ: Ο πρωθυπουργός, στην παρουσίαση της νέας oμάδας της ΕΛΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης ΔΙΑΣ: Ο πρωθυπουργός, στην παρουσίαση της νέας oμάδας της ΕΛΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μητσοτάκης ΔΙΑΣ: Θα απευθύνει χαιρετισμό στους άνδρες της νέας ομάδας.

30.12.2019 | 08:27

Μητσοτάκης ΔΙΑΣ: Στην παρουσίαση της νέας oμάδας ΔΙΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας, στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μαρκόπουλο, θα παραστεί σήμερα Δευτέρα στις 10.30 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό στους άνδρες της νέας ομάδας. Σε συνέντευξή του στο Βήμα ο πρωθυπουργός τόνισε τη σαφή βούληση της κυβέρνησης να συνεχίσει τις αστυνομικές επιχειρήσεις για την πάταξη της ανομίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στον υπουργό προστασίας του Πολίτη, απορρίπτοντας τις καταγγελίες περί αστυνομικής βίας. Επέμεινε πάντως στην ανάγκη για διερεύνηση των όποιων καταγγελιών, λέγοντας πως αν υπήρξαν μεμονωμένες συμπεριφορές που ξεπέρασαν τα όρια, αυτές θα ελεγχθούν και θα αποδοθούν ευθύνες.

«Η τρομοκρατία θα τσακιστεί! Δεν θα παταχθεί. Θα τσακιστεί! Θα φοβηθώ, δηλαδή, επειδή κάποιοι από αυτούς τους χώρους μας απειλούν ότι θα εντείνουν την αντίδραση τους; Θα φοβηθεί το κράτος, η οργανωμένη πολιτεία με τα μέσα που διαθέτει; Ποτέ! Δεν διαπραγματευόμαστε με τρομοκράτες. Γιατί πιστεύουμε στη δημοκρατία και η τρομοκρατία είναι εχθρός της», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη:

Η Χάγη, ο Χρυσοχοΐδης και η οικονομία: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγει τα χαρτιά του

Exit mobile version