Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θάνος Μικρούτσικος: Ο Διονύσης Τσακνής αποχαιρετά τον “δάσκαλο”
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνος Μικρούτσικος: Ο Διονύσης Τσακνής αποχαιρετά τον “δάσκαλο”

Θάνος Μικρούτσικος: Μεταξύ των φίλων του που θέλησαν να τον αποχαιρετίσουν, ήταν και ο Διονύσης Τσακνής.

Θάνος Μικρούτσικος: Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από την ζωή το Σάββατο σε ηλικία 72 ετών. Μεταξύ αυτών και ο Διονύσης Τσακνής. Ο Θάνος Μικρούτσικος απεβίωσε το Σάββατο μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, για τον οποίο είχε μιλήσει ανοιχτά στον κόσμο, λέγοντας μάλιστα πως «τα έβαλες με λάθος άνθρωπο». Η κηδεία του μουσικοσυνθέτη θα γίνει σήμερα στις 14:30 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, δημοσία δαπάνη, αφού πρώτα η σορός του τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Πλήθος κόσμου, απλοί πολίτες αλλά και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτισε μέσα από τα social media τον Θάνο Μικρούτσικο, μιλώντας με συγκινητικά λόγια για έναν καλλιτέχνη που έχει χαρίσει στο κοινό, μερικά από τα σπουδαιότερα τραγούδια. Μερικοί εξ αυτών, ήταν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, ο Μίκης Θεοδωράκης, αλλά και ο αδερφός του, Ανδρέας Μικρούτσικος.

Καλό ταξίδι Θανούλη!

Μεταξύ των φίλων του που θέλησαν να τον αποχαιρετίσουν, ήταν και ο Διονύσης Τσακνής, που έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας: «Καλό ταξίδι δάσκαλε, καλό ταξίδι σύντροφε, καλό ταξίδι Θανούλη μου!!!». Την ανάρτησή του συνόδευσε με μία φωτογραφία τους.

Δείτε ακόμη:

Η πιο γλυκιά πλευρά του Θάνου: Τρεις σύζυγοι, τέσσερα παιδιά και αγάπη άνευ όρων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις