Θάνος Μικρούτσικος κηδεία: Συντετριμμένος ο αδερφός του Ανδρέας

ΕΛΛΑΔΑ

Θάνος Μικρούτσικος κηδεία: Συντετριμμένος ο αδερφός του Ανδρέας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Θάνος Μικρούτσικος κηδεία: Το τελευταίο αντίο απευθύνουν συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες στον Θάνο Μικρούτσικο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

30.12.2019 | 15:00

Θάνος Μικρούτσικος κηδεία: Το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο λένε σήμερα η οικογένεια, οι φίλοι του και όλοι όσοι ταξιδεύουν με τα τραγούδια του και τη μουσική του.  Τους επικήδειους, στην πολιτική του κηδεία που γίνεται αυτή την ώρα στην αίθουσα πολιτικών τελετών του Α’ Νεκροταφείου της Αθήνας θα εκφωνήσουν  ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Οδυσσέας Ιωάννου. Αύριο η σορός του θα  αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα.

Νωρίτερα, περίπου από τις 10.30 το πρωί η σορός είχε φτάσει στο Α’ Νεκροταφείο, όπου εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Πίσω από τη σορό του αγαπημένου τους έφτασαν πρώτοι η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη, μαζί με τα παιδιά τους Αλεξάνδρα και Στέργιο.

Μεταξύ των πρώτων στο Α’ Νεκροταφείο βρέθηκαν ο ανιψιός του Στέργιος Μικρούτσικος, γιος του Ανδρέα, ο Γιώργος Κιμούλης, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη που άφησε λουλούδια, το στέλεχος του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός, αλλά και ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου. Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι έφτασε στην αίθουσα των πολιτιών τελετών του Α’ Νεκροταφείου, συντετριμμένος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Το παρών δίνουν καλλιτέχνες που έχουν συνδέσει την πορεία τους με τον Θάνο Μικρούτσικο, όπως ο Κώστας Θωμαΐδης.

Θάνος Μικρούτσικος: Απαρηγόρητος ο αδελφός του Ανδρέας και η οικογένειά του στην κηδεία
Exit mobile version