Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πετράλωνα φόνος: “Τον σκότωσα γιατί κακομεταχειριζόταν τη μητέρα μου”
ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα φόνος: “Τον σκότωσα γιατί κακομεταχειριζόταν τη μητέρα μου”

Πετράλωνα φόνος: Τόσο η μητέρα όσο και ο γιος αντιμετωπίζουν  ψυχολογικά προβλήματα.

Πετράλωνα φόνος: “Κακομεταχειριζόταν τη μητέρα μου, την ξυλοκοπούσε και είχα αποφασίσει εδώ και καιρό να τον σκοτώσω. Την Παρασκευή βρήκα την ευκαιρία που περίμενα. Ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι, πήρα ένα μαχαίρι και τον χτύπησα στον ύπνο του. Πέταξα τα μέλη του σε κάδο σκουπιδιών και πέταξα και το μαχαίρι. Πίστευα ότι δεν θα με βρείτε ποτέ”.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τον ισχυρισμό αυτόν φέρεται να προέβαλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο 21χρονος, που αντιμετωπίζει όπως και η μητέρα του ψυχολογικά προβλήματα, για τη δολοφονία-θρίλερ του 52χρονου νονού του, ο οποίος έμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα στο διαμέρισμα του ίδιου και της μητέρας του, στην περιοχή των Πετραλώνων. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που ψάχνουν, μάταια πιθανότατα, τα μέλη του 52χρονου θύματος στη χωματερή, όπου έγινε η απόρριψη των απορριμμάτων, επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό, μέρους της αποτρόπαιης πράξης, καθώς από κάμερα ασφαλείας, βρήκαν ότι ο νεαρός δράστης, πράγματι βγαίνει από το σπίτι, λίγο πριν από τις 2 το πρωί της Παρασκευής και ρίχνει στο εσωτερικό μια σακούλα. Στο εσωτερικό του διαμερίσματος οι αστυνομικοί του εγκληματολογικού Τμήματος, που ερεύνησαν τους χώρους, κατά πληροφορίες βρήκαν ίχνη αίματος σε τρία σημεία καθώς και πάνω σε μία κουβέρτα.

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιος αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα, για αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου  «Γεώργιος Γεννηματάς». Ήταν η μητέρα η οποία όταν ρωτήθηκε από φίλους του 52χρονου με τον οποίο περνούσαν τις ώρες τους σε καφενείο της γειτονιάς των Πετραλώνων, που βρίσκεται και δεν έχει δώσει σημεία ζωής κάποιες ημέρες, εκείνη φέρεται να απάντησε “θα τον έχει σκοτώσει ο γιος μου”.

Στον εισαγγελέα ο 21χρονος

Ενώ η δικαστική διερεύνηση του εγκλήματος κρίνεται σήμερα καθώς ο 21χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα και στον ανακριτή για απολογία, το έγκλημα που συγκλόνισε αποκαλύφθηκε το Σάββατο, όταν οι φίλοι και συνδαιτυμόνες του 52χρονου, ανήσυχοι από την ξαφνική απουσία του ενημέρωσαν την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 21χρονου,  ο οποίος με τη μητέρα του, φιλοξενούσαν το θύμα, εκείνος τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.

Στο σπίτι ήταν και η μητέρα του νεαρού, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της,  δύο ημέρες πριν από την αποκάλυψη του εγκλήματος, της είπε  να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν γύρισε της είπε ότι τον σκότωσε. Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας,  που ερευνούν  τη μακάβρια υπόθεση, συνεχίζουν τις έρευνες στη χωματερή, για τη σορό του 52χρονου, αλλά όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις