Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γκύζη φόνος: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, τι λέει η ξαδέλφη του 66χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Γκύζη φόνος: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, τι λέει η ξαδέλφη του 66χρονου

Γκύζη φόνος: Σοκ συνεχίζει να προκαλεί στη γειτονιά του 66χρονου στου Γκύζη η στυγερή δολοφονία του.

Γκύζη φόνος: Όλα τα ενδεχόμενα για την άγρια δολοφονία του 66χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στο Γκύζη εξετάζει η Αστυνομία. Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα, φιμωμένος και με πολλά τραύματα στο σώμα του στην είσοδο του σπιτιού του επί της οδού Γενναδίου στις 29 Δεκεμβρίου, λίγο μετά τις 09:00 το πρωί. Η γειτονιά παραμένει συγκλονισμένη από το στυγερό έγκλημα, ενώ η ξαδέλφη του θύματος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» κάνει λόγο για έναν «μοναχικό άνθρωπο που τελευταία είχε αποσυρθεί από την οικογένειά του».

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας φίλος του 66χρονου άρχισε να τον αναζητά καθώς δεν σήκωνε το τηλέφωνό του από το Σάββατο (28/12). Μια ημέρα αργότερα και αφού το θύμα δεν είχε δώσει σημάδια ζωής άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας έσπευσαν στο σπίτι του 66χρονου προκειμένου να δουν τι έχει συμβεί. Ανοίγοντας την είσοδο της διώροφης κατοικίας αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα.

Γκύζη φόνος: Τι λέει η ξαδέλφη του 66χρονου

Πληροφορίες θέλουν τον 66χρονο να έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών. Σημειώνεται ότι το σπίτι του ήταν ανάστατο, ωστόσο δεν έφερε σημάδια διάρρηξης. Κάτι τέτοιοι φανερώνει πως είτε ο ίδιος άνοιξε στους δράστες, είτε εκείνοι του επιτέθηκαν στην είσοδο του σπιτιού του. Εν συνεχεία του πήραν τα κλειδιά και έψαξαν ανενόχλητοι την οικία του.

Όπως αποκάλυψε η ξαδέλφη του θύματος στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο 66χρονος είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ληστείας και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είχε τοποθετήσει στο σπίτι και συναγερμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις