Καγιεχόν πιτσιρικάς: Απίστευτη στιγμή – Φίλαθλος της Μπολιβάρ στα πόδια του Χουάνμι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καγιεχόν πιτσιρικάς: Απίστευτη στιγμή – Φίλαθλος της Μπολιβάρ στα πόδια του Χουάνμι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Καγιεχόν πιτσιρικάς: Σκηνές που δείχνουν την αγνή αγάπη για την ομάδα σου, την λατρεία για τα είδωλά σου, ή αλλιώς το ποδόσφαιρο στα καλύτερά του.

30.12.2019 | 20:01

Καγιεχόν πιτσιρικάς: Ο Χουάνμι Καγιεχόν, δίδυμος αδερφός του Χοσέ Μαρία που αγωνίζεται στη Νάπολι, έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Μπολιβάρ. Ο Χουάνμι Καγιεχόν, που στο παρελθόν έχει κάνει και ένα μικρό πέρασμα από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Λεβαδειακό, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι αποχωρεί από την νυν ομάδα του, την Μπολιβάρ. Ο Ισπανός στράικερ αγωνιζόταν στο σύλλογο της Βολιβίας από το 2013, έχοντας σημειώσει περισσότερα από 125 τέρματα με τη φανέλα του συλλόγου.

Ο 32χρονος λοιπόν, με ανακοίνωση στα social media ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι αποχωρεί από το κλαμπ λόγω προσωπικών προβλημάτων, ξεκαθαρίζοντας ότι θα κρατήσει για πάντα «φυλαγμένα στην καρδιά του» τα έξι αυτά χρόνια.

Δάκρυσε και ο Καγιεχόν!

O Ίβηρας είπε λοιπόν αντίο στους φιλάθλους, στο ματς του Σαββάτου απέναντι στην Ρόγιαλ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ένα μικρό αγόρι πήγε να βρει το ίνδαλμά του και γονάτισε μπροστά του, ικετεύοντάς τον να μείνει, με τον Καγιεχόν να «λυγίζει» μπροστά στο συγκινητικό θέαμα. Οι δυο τους έμειναν αγκαλιασμένοι για αρκετή ώρα, με τον ποδοσφαιριστή να χαρίζει στον πιτσιρικά την φανέλα του, προκειμένου να τον… παρηγορήσει.

Ο 32χρονος άσος δεν άντεξε στο θέαμα και έβαλε κι εκείνος τα κλάματα.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:
Exit mobile version