Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Θάνος Μικρούτσικος: Το συγκινητικό σκίτσο του Δημήτρη Γεωργοπάλη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θάνος Μικρούτσικος: Το συγκινητικό σκίτσο του Δημήτρη Γεωργοπάλη

Θάνος Μικρούτσικος: Η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου θα γίνει τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Θάνος Μικρούτσικος: Ο Δημήτρης Γεωργοπάλης και η RealNews αποχαιρετούν με ένα συγκινητικό σκίτσο τον σπουδαίο μουσικό, Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε εχθές μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Γεωργοπάλης δημιούργησε ένα σκίτσο στο οποίο φαίνεται μία πίπα πάνω σε ένα πιάνο, από την οποία ο καπνός που βγαίνει σχηματίζει το πρόσωπο του Θάνου Μικρούτσικου. Το σκίτσο δημοσιεύεται στην εφημερίδα και ο Νίκος Χατζηνικολάου θέλησε να το δημοσιεύσει στη σελίδα του στο Instagram.

Θάνος Μικρούτσικος: Αύριο η κηδεία

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, η κηδεία του μουσικοσυνθέτη, πρώην υπουργού, Θάνου Μικρούτσικου θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.

Η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου θα γίνει τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών, όπως ανακοίνωσε από χθες η οικογένεια του εκλιπόντος. Η σoρός θα εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό. Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας στον λογαριασμό GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.

Τι έλεγε για την πιο σκληρή μάχη της ζωής του, που δυστυχώς… έχασε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις