Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη – ίνστα: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της
LIFESTYLE

Μενεγάκη – ίνστα: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της

Μενεγάκη - ίνστα: Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να δημοσιεύσει και δύο δικές της φωτογραφίες, άκρως καλοκαιρινές από τις διακοπές της.

Μενεγάκη – ίνσταΣε καλοκαιρινό mood βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, η οποία περνάει τις διακοπές των Χριστουγέννων μακριά από την Ελλάδα. Μπορεί η ξανθιά παρουσιάστρια να μην έχει αποκαλύψει πού ακριβώς περνά τις γιορτινές αυτές ημέρες, αλλά πολλοί εικάζουν ότι βρίσκεται στις Μαλδίβες, που αποτελεί αγαπημένο της προορισμό, στον οποίο έχει ταξιδέψει αρκετές φορές στο παρελθόν. Μετά τη φωτογραφία που ανέβασε με την κόρη της Μαρίνα να ποζάρει σε μια παραλία, κοιτάζοντας ένα ουράνιο τόξο, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να δημοσιεύσει και δύο δικές της φωτογραφίες, άκρως… καλοκαιρινές!

Στη μία τη βλέπουμε να περπατά σε μια υπέροχη αμμουδιά του εξωτικού προορισμού, φορώντας ένα καπέλο, το μαγιό της και από πάνω ένα αέρινο ροζ φόρεμα. «Μια νέα χρονιά ξεκινάει σε λίγες μέρες! Ό,τι κι αν θέλεις να κάνεις, να το κάνεις με την καρδιά σου !», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα. Στην επόμενη φωτογραφία, η Ελένη Μενεγάκη μας καλημερίζει και πάλι μέσα από μια παραλία με λευκή άμμο. Σε αυτή, τη βλέπουμε να φορά καπέλο και γυαλιά ηλίου και να κρατά διάφορα κοχύλια, ενώ πάνω της έχει τοποθετήσει και μια αχιβάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μια νεα χρονια ξεκιναει σε λιγες μερες ! Οτι κι αν θελεις να κανεις , να το κανεις με την καρδια σου ! #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημερα 🌺 #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις