Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Ράπτη γάμος: Ο Κίμων Μπάλλας και ο λόγος που άργησε να παντρευτεί
LIFESTYLE

Έλενα Ράπτη γάμος: Ο Κίμων Μπάλλας και ο λόγος που άργησε να παντρευτεί

Έλενα Ράπτη γάμος: Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε μυστικά τον σωματοφύλακα της Κίμωνα Μπάλλα και η είδηση έπεσε σαν βόμβα το περασμένο καλοκαίρι.

Έλενα Ράπτη γάμος: Η είδηση του γάμου της Έλενας Ράπτη με τον σωματοφύλακά της Κίμωνα Μπάλλα το περασμένο καλοκαίρι αιφνιδίασε ευχάριστα. Η γνωστή πολιτικός είχε ανεβάσει την επόμενη μέρα της Παναγίας, στο προφίλ της στο Instagram, μια φωτογραφία από το γάμο της που είχε τελεστεί ήδη από τον περασμένο Μάη.

Το γεγονός ότι η Ελενα Ράπτη διατηρεί μια σχέση αλήθειας με τον κόσμο της την έκανε να σκεφτεί αρκετά το ποιος θα ήταν ο πιο σωστός χρόνος για να δημοσιοποιήσει τον γάμο της. Όταν ολοκληρώθηκαν οι εκλογές, σχηματίστηκε η κυβέρνηση και κατακάθισε η σκόνη των πολιτικών εξελίξεων έκρινε ότι είχε φτάσει η κατάλληλη στιγμή. Έτσι, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram όπου αποκάλυψε ότι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε στενό οικογενειακό κύκλο, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Η τρυφερή ανάρτηση

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφός μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στον Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη». Η ανάρτηση συνοδεύτηκε και από μερικές διακριτικές φωτογραφίες που έδειχναν το ζευγάρι να περπατά με την πλάτη γυρισμένη στον φακό ,αλλά και τις μπομπονιέρες, οι οποίες, περιείχαν στο εσωτερικό τους το μήνυμα «Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω πάλι». Πλάι τους ήταν ακουμπισμένη η εικόνα της Παναγίας.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε κατά την ορκωμοσία των βουλευτών μετά τις εκλογές. Ο Κίμωνας Μπάλλας περπατούσε πότε στο πλάι και πότε πίσω από την όμορφη Ελενα, ανάλογα με το πού βρίσκονταν οι κάμερες, όμως επειδή κανείς δεν γνώριζε για τη σχέση τους, πόσο μάλλον για τον γάμο, δεν δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία του. Επρεπε να περάσουν τρεις μήνες για να αντιληφθούν όλοι πως επρόκειτο για τον άνδρα της ζωής της.

Η Έλενα Ράπτη μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

«Δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ πολιτικά το γάμο μου», είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου. Αυτός είναι, όπως εξήγησε και ο λόγος που απέφυγε να αποκαλύψει το γάμο της, μέσα στην προεκλογική περίοδο. «Δεν βιάστηκα να παντρευτώ γιατί ήθελα όταν θα το κάνω να είναι για πάντα», λέει χαρακτηριστικά για το άλλο της μισό και λάμπει από ευτυχία. Όσο για τη ζωή, μετά το γάμο; Η Έλενα Ράπτη εξομολογείται: «Μετά το γάμο η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό για να μπορέσεις να συνυπάρξεις με έναν άλλον άνθρωπο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις