Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Βούλα σήμερα: Δυστύχημα με μία νεκρή 19χρονη και μία σοβαρά τραυματισμένη 25χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Βούλα σήμερα: Δυστύχημα με μία νεκρή 19χρονη και μία σοβαρά τραυματισμένη 25χρονη

Τροχαίο Βούλα σήμερα: Από τη σύγκρουση, η 19χρονη συνοδηγός έχασε τη ζωή της, ενώ τραυματίστηκε βαριά η οδηγός, 25 ετών, η οποία διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση.

Τροχαίο Βούλα σήμερα: Μία νεκρή 19χρονη και μία σοβαρά τραυματισμένη 25χρονη περιέλαβε ο θλιβερός απολογισμός ενός σοβαρότατου τροχαίου που έλαβε χώρα στη Βούλα, τα ξημερώματα της Κυριακής. Το δυστύχημα έγινε όταν ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο. Το τροχαίο έγινε ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας. Από τη σύγκρουση, η 19χρονη συνοδηγός έχασε τη ζωή της, ενώ τραυματίστηκε βαριά η οδηγός, 25 ετών, η οποία διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την Τροχαία, στο Ασκληπιείο Βούλας, παρά το γεγονός πως δεν εφημέρευε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 19χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 25χρονη έχει μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στον Ευαγγελισμό. Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία. Η υπηρεσία εξετάζει ως πιθανότερη αίτια την ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχόπτωσης σε συνδυασμό με την ταχύτητα.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις