Κυψέλη φόνος: Άγριο έγκλημα – Βρέθηκε πτώμα σε είσοδο πολυκατοικίας

ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη φόνος: Άγριο έγκλημα – Βρέθηκε πτώμα σε είσοδο πολυκατοικίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κυψέλη φόνος: Νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα, φιμωμένος και με τραύματα στο κεφάλι εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής ένας 66χρονος στην περιοχή του Γκύζη.

29.12.2019 | 11:32

Κυψέλη φόνος: Πρόκειται για 66χρονο που έμενε στην πολυκατοικία- Τον βρήκαν νεκρό στην είσοδο. Σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίαw, για ληστεία κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι πολυκατοικίας στου Κυψέλη, επί της οδού Γενναδίου, καθώς αντίκρισαν το πτώμα ενός άνδρα που ήταν φιμωμένος και δεμένος. Πρόκειται για άνδρα 66 ετών.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην είσοδο διώροφης οικίας όπου και διέμενε στην οδό Γενναδίου στην περιοχή του Γκύζη από διερχόμενους που ενημέρωσαν άμεσα την ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με το cnn.gr Πρόκειται για ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, τον οποίο αναζητούσε ο συνέταιρός του από νωρίς το πρωί. Ο συνεταίρος του πήγε στο σπίτι του και τον εντόπισε νεκρό.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι έρευνες για την ταυτοποίηση της σορού και τα αίτια του θανάτου.

Δείτε ακόμη:

Φρίκη στα Πετράλωνα: Ψάχνουν κάθε χιλιοστό της χωματερής οι Αρχές

Exit mobile version