Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γκύζη νεκρός: Ληστεία βλέπουν οι Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Γκύζη νεκρός: Ληστεία βλέπουν οι Αρχές

Γκύζη νεκρός: Οι αστυνομικοί μιλούν για συμμορία αλλοδαπών που ακολούθησε τον 66χρονο από το βενζινάδικό του στηνΑλεξάνδρας, τον χτύπησαν, του πήραν τα κλειδιά και έψαξαν το σπίτι του.

Γκύζη νεκρός: Αναστατωμένη παραμένει η συνοικία του Γκύζη, ύστερα από το αποτρόπαιο έγκλημα που αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής. Θύμα ένας 66χρονος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, φιμωμένος και δεμένος χειροπόδαρα σε καρέκλα του διαμερίσματός του, στον αριθμό 9 της οδού Γενναδίου. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θεωρούν τη ληστεία ως το πιο πιθανό κίνητρο του δράστη -ή των δραστών που «χτύπησαν» στου Γκύζη.

Το πιθανότερο σενάριο πάνω στο οποίο κινούνται οι έρευνες κάνει λόγο για μια ομάδα ληστών που είχαν βάλει στο στόχαστρο τον άτυχο 66χρονο που ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Κατά την ίδια εκτίμηση των αστυνομικών πρόκειται για σπείρα αλλοδαπών που «διαλέγει« θύματα για τα οποία έχει πληροφόρηση ότι έχουν χρήματα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το σπίτι του 66χρονου, ο οποίος είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, είναι αναστατωμένο και έχει ερευνηθεί. Ο άνδρας που δολοφονήθηκε στο σπίτι του στου Γκύζη ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.  Το πτώμα βρήκε ο συνέταιρος του, ο οποίος τον αναζήτησε γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής για περίπου ένα 24ωρο και μόλις πήγε στο σπίτι του βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Μιλώντας στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής έκανε λόγο για έναν μοναχικό άντρα φιλήσυχο που δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις