Γκύζη νεκρός: “Ήσυχο” άνθρωπο χαρακτηρίζουν οι γείτονες τον 66χρονο

ΕΛΛΑΔΑ

Γκύζη νεκρός: “Ήσυχο” άνθρωπο χαρακτηρίζουν οι γείτονες τον 66χρονο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γκύζη νεκρός: Ο 66χρονος ιδιοκτήτης βενζινάδικου, βρέθηκε νεκρός από αστυνομικούς, σήμερα το πρωί, στην είσοδο του οικήματος, στου Γκύζη, δεμένος χειροπόδαρα, φιμωμένος και με πολλά τραύματα στο σώμα του.

29.12.2019 | 13:06

Γκύζη νεκρός: “Ήσυχο” άνθρωπο χαρακτηρίζουν οι γείτονες του τον 66χρονο, ο οποίος έπεσε βρέθηκε δολοφονημένος στην είσοδο του διώροφου, όπου έμενε, στην περιοχή του Γκύζη – Έρευνες σε εξέλιξη

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην οδό Γενναδίου στου Γκύζη όπου βρέθηκε σήμερα δεμένο και φιμωμένο το πτώμα ενός άντρα σε είσοδο πολυκατοικίας.  Ο 66χρονος άντρας ήταν δεμένος χειροπόδαρα στην είσοδο διώροφης οικίας  και έφερε τραύματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσε στο σπίτι, στη Γενναδίου 59.

Μιλώντας στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής έκανε λόγο για έναν μοναχικό άντρα φιλήσυχο που δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά μάλιστα όπως λέει έμενε μόνος του.  Μόλις οι κάτοικοι της περιοχής είδαν τη σορό, ειδοποίησαν την αστυνομία.  Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι έρευνες για την ταυτοποίηση της σορού και τα αίτια του θανάτου. Σύμφωνα με το cnn.gr Πρόκειται για ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, τον οποίο αναζητούσε ο συνέταιρός του από νωρίς το πρωί. Ο συνεταίρος του πήγε στο σπίτι του και τον εντόπισε νεκρό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το σπίτι του ήταν ανάστατο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αδίστακτους ληστές, στα χέρια των οποίων έπεσε ο άτυχος άνδρας. Ο 66χρονος ζούσε μόνος του στο οίκημα, ύστερα από τον θάνατο της μητέρας του. Γείτονες ανέφεραν στην αστυνομία πως δεν άκουσαν φασαρία.

Exit mobile version