Μάνταλος – Αλ Ουάχντα: Το ποσό που θέλει η ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάνταλος – Αλ Ουάχντα: Το ποσό που θέλει η ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Μάνταλος - Αλ Ουάχντα: Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, φαίνεται πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να αφήσει την ΑΕΚ για την Αλ Ουάχντα.

29.12.2019 | 12:40

Μάνταλος – Αλ ΟυάχνταΩς μη ικανοποιητικό χαρακτηρίζουν κύκλοι της ΑΕΚ, το ποσό που προσφέρουν οι Άραβες για τον Πέτρο Μάνταλο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ σκοπεύει η πρόταση που θα καταθέσει στην Ένωση να φτάνει μέχρι τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο αυτή δεν κρίνεται ως μια πρόταση η οποία αρέσει στη διοίκηση της ΑΕΚ. Στην Ένωση σκοπεύουν να μπουν σε συζητήσεις για την πώληση του παίκτη μόνο με ένα ποσό το οποίο θα ξεκινά από τα έξι εκατομμύρια ευρώ. Θεωρούν ότι αυτό είναι το ποσό το οποίο αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία ενός παίκτη με την τεχνική του Μάνταλου, την προσωπικότητα αυτού και φυσικά λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι και ο αρχηγός της ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά, ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, φαίνεται πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να αφήσει την ΑΕΚ για την Αλ Ουάχντα καθώς έχει στα χέρια μεγάλη πρόταση από την ομάδα του Άμπου Ντάμπι. Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» όμως η Ένωση δεν πρόκειται να τον αφήσει τόσο εύκολα να φύγει, αν δεν ικανοποιηθεί η ίδια οικονομικά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο «Πετράν» στη φετινή ΑΕΚ διανύει μία από τις πιο παραγωγικές του σεζόν, αφού σε 15 αγώνες όπου έχει συμμετάσχει, έχει σκοράρει πέντε φορές, ενώ έχει μοιράσει και έξι ασίστ.

Exit mobile version