Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / George Michael αδερφή: Η Melanie, πέθανε την ίδια μέρα με τον διάσημο καλλιτέχνη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

George Michael αδερφή: Η Melanie, πέθανε την ίδια μέρα με τον διάσημο καλλιτέχνη

George Michael αδερφή: Θρήνος γι 'ακόμα μια φορά για την οικογένεια του διάσημου τραγουδιστή.

George Michael αδερφή: 3 χρόνια μετά τον θάνατο του George Michael, η αδερφή του Melanie Panayotou, απεβίωσε την ίδια ημέρα που έφυγε από τη ζωή και ο πολυαγαπημένος αδερφός της.  Η Melanie, η μικρότερη αδερφή του George Michael που εργαζόταν όλα αυτά τα χρόνια ως κομμώτρια, πέθανε σε ηλικία 55 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο από την μεγαλύτερή της αδερφή Yioda ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Η Αστυνομία του Metropolitan έκανε την εξής δήλωση για τον θάνατο της Melanie:«Η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση από ένα ασθενοφόρο στις 19:35, την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, για να επιβεβαιώσει τον ξαφνικό θάνατο μιας γυναίκας ηλικίας 50 περίπου ετών, στο σπίτι της στο Oak Hill Park, NW3. Δεν διαπιστώθηκαν ύποπτα αίτια για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν και επισήμως τα ακριβή αίτια του θανάτου» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

George Michael: Η Melanie, ήταν πάντα στο πλευρό του

Το δυσάρεστο γεγονός ήρθε σαν βόμβα στην οικογένεια του George Michael καθώς πριν από λίγες ώρες είχαν κάνει ένα post στην επίσημη σελίδα του διάσημου τραγουδιστή για την επέτειο των 3 χρόνων από τον θάνατό του. Η Melanie ήταν η πολυαγαπημένη αδερφή του διάσημου τραγουδιστή κάτι που αποδεικνύει το γεγονός ότι από την εποχή των Wham, η Melanie βρισκόταν πάντα δίπλα του σε κάθε επαγγελματικό του βήμα!

Να θυμίσουμε πως ο George Michael βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Oxfordshire από τον σύντροφό του Fadi Fawaz στις 25 Δεκεμβρίου 2016. Ο θανατός του -σύμφωνα με τον ιατροδικαστή- προήλθε από ανακοπή καρδιάς. Ο 53χρονος τραγουδιστής είχε αφήσει όλη του την περιουσία, 97.6 εκατομμύρια λίρες και φυσικά όλα τα δικαιώματα των τραγουδιών του -συν το υπερπολυτελές σπίτι του-, στις αδερφές του Melanie και Yioda.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις